Au trecut două luni de când a câștigat Bravo, ai Stil All Stars! Silvia Popescu dă verdictul: cum s-au îmbrăcat vedetele la Untold!

 Dana Enache
.

Seria festivalurilor s-a încheiat! Cum s-au îmbrăcat vedetele și bloggerițele la Untold? Silvia Popescu, cea care a câștigat concursul Bravo, ai stil All Stars, vine azi la Interviurile VIVA! și ne comentează ținutele! Urmăriți-ne pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 14.00! 

Ținute avangariste, flamboaiante, menite să atragă toate privirile! Cum s-au îmbrăcat vedetele și bloggerițele la untold, festivalul ce tocmai s-a încheiat? Astăzi comentăm ținutele cu un invitat special, în cadrul emisiunii Interviurile VIVA! Silvia Popescu, cea care a câștigat concursul Bravo, ai stil All Stars comentează azi toate outfit-urile! Rămâneți alături de noi, începând cu ora 14.00, pe pagina de Facebook Revista VIVA!

Dar asta nu e tot! Au trecut aproape două luni de când Silvia a câștigat concursul de la Kanal D, iar astăzi ne povestește tot ce s-a întâmplat în viața ei, după Bravo, ai stil All Stars. A început să demareze proiectele profesionale pe care și le fixase în minte? Cum se simte după intervenția de mărire a bustului? Câți bani câștigă după concurs? Aflăm totul azi, chiar de la Silvia Popescu!

Citește și: Silvia Popescu, după operaţia de mărire a bustului: 'Mă simt femeie!' FOTO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton