Andreea Esca şi-a schimbat look-ul pentru o perioadă. Aşa arată acum celebra prezentatoare TV

 Pirvu Cristina
.

Andreea Esca şi-a schimbat look-ul. Celebra prezentatoare TV poartă părul în acelaşi fel de când a apărut pe post, la PRO TV, înainte de anii 2000. O recunoşti pe oriunde ai merge, nu ai cum să o confunzi! Iată că acum, cu ocazia Untold şi-a schimbat coafura!

E cea mai cunoscută prezentatoare de ştiri din România, celebră după salutul „Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti!”. Da, este chiar Andreea Esca, cea care în cursul săptămânii, de la ora 19.00 prezintă cele mai importante evenimente.

Cu ocazia festivalului Untold 2018 de la Cluj, vedeta şi-a schimbat coafura, însă a păstrat aceeaşi nuanţă, blondul deschis avantajând-o. Transformarea constă în felul în care l-a prins. A optat pentru împletituri deosebite, cu suviţe colorate.

Şi fiica sa a optat pentru acest stil, vorba aceea, aşa mamă, aşa fiică. Iată galeria foto cu noul look al Andreei Esca!

Andreea Esca şi-a schimbat look-ulAndreea Esca şi-a schimbat look-ul

Andreea Esca merge la sală împreună cu iubitul fiicei sale

Andreea Esca este o mamă modernă și este foarte apropiată de cei doi copii ai săi. Prezentatoarea TV merge la sală împreună cu iubitul fiicei sale, dar și cu Alexia. Cei trei se înțeleg de minune și le place să-și petreacă timpul împreună.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton