FOTO de colecție! Andra și Cătălin Măruță, 10 ani de la nuntă. Cum i-a schimbat artista părerea lui Măruță despre căsătorie

.
Andra și Măruță, 10 ani de la căsătorieAndra și Măruță, 10 ani de la căsătorie

Andra și Cătălin Măruță, zece ani de la nuntă. În 2008, tot într-un august, chiar de ziua artistei, Andra și Cătălin Măruță își uneau destinele la Târgu-Jiu, în prezența a 600 de invitați. Cu doar o lună înainte de marele eveniment, celebrul cuplu a realizat un material special pentru VIVA!, în care ne-a dat toate detaliile despre nunta mult așteptată. FOTO de colecție!

În urmă cu zece ani, într-o zi de august, avea loc una dintre cele mai spectaculoase nunți din showbiz. Andra și Cătălin Măruță nu s-au zgârcit deloc la detalii, marele eveniment fiind o adevărată desfășurare de forțe, cu peste 600 de invitați și un decor de vis, de toate acestea ocupându-se o firmă specializată.

Cu doar o lună înainte de nuntă, ce a avut loc la Târgiu-Jiu, orașul natal al lui Cătălin, pe atunci prezentator 'Happy Hour', celebrul cuplu a realizat pentru VIVA! o ședință foto specială, cu încărcătură emoțională. Ce nu se vede în respectivele fotografii este că prezentatorul era îndrăgostit până peste cap de Andra, pe care o alinta pe vremea aceea 'Bumbu', de la 'Bumbulina'.

Andra și Cătălin Măruță, 10 ani de la nuntă. Au vrut o nuntă cu sarmale și lăutari

Deși nunta se apropia cu pași repezi, Măruță încă nu se hotărâse dacă să facă sau nu petrecerea burlacilor, iar Andra tocmai își alesese rochia, însă aveau toate detaliile legate de seara evenimentului. Iată ce ne povestea Cătălin în vara lui 2008: 'Am ales ca locație Târgu Jiu, orașul copilăriei mele, pentru că îi place și Andrei, deopotrivă. Nunta va avea loc pe o mică insulă, în aer liber, un loc minunat, cu multă verdeață, înconjurat de apă, la care se ajunge traversând un mic pod, și cu foarte mulți invitați, aproximativ șase sute. Ne dorim o nuntă în stil tradițional, dar nu sunt excluse nici surprizele. Prietenii noștri sunt foarte „binevoitori și suntem siguri că ne-au pregătit câteva. Nu de alta, dar trebuie să se distreze și ei pe seama cuiva!

 Cum a fost cerută Andra în căsătorie

Andra și Măruță s-au căsătorit după trei ani de relație și mulți mai mulți de prietenie. Cu toate acestea, momentul în care prezentatorul a cerut-o în căsătorie a surprins-o nu doar pe Andra, ci și pe toți cunoscuții lor. ' Eram la Câmpia Turzii, la familia mea, înconjurați de foarte mulți prieteni. Pentru că nimeni nu știa despre intenția lui de a da glas unei cereri în căsătorie, conform regulilor clasice, vă dați seama că surpriza a fost generală. N-au lipsit nici glumele, evident! Din partea amicilor noștri însurați deja, din partea celor care se cred burlaci pe viață… însă a fost un moment special, pe care îl păstrez cu drag în inimă', ne-a dezvăluit artista în timpul ședinței foto realizate cu o lună înainte de nuntă.

Cătălin Măruță nici nu voia să audă de căsătorie înainte să o întâlnească pe Andra

Cătălin este, la zece ani de la căsătorie, un familist convins, care nu-și poate imagina viața fără Andra și cei doi copii ai lor, David și Eva. Puțini știu însă că înainte de a o întâlni pe cântăreață, acesta nu doar că nu avea în minte un posibil mariaj, dar era total împotriva ideii de căsătorie. 'Aveam setat în minte să nu mă însor deloc. Multă vreme nici nu am crezut în căsătorie, poate și pentru că, în jurul meu, am văzut foarte multă instabilitate emoțională. Am văzut adevărate drame trăite de prietenii mei, de colegii mei, de cunoștințele mele. Adevărul e că, dacă nu iubești din toată ființa ta pe cineva, această hotărâre este aproape imposibil de luat. Andra a fost cea care mi-a schimbat foarte mult această părere', era de părere Cătălin.

Foto: arhiva VIVA!

Citește și:

15 vedete, 15 ținute cool la UNTOLD 2018. Plus o surpriză…patrupedă

24 de întrebări cu Cătălin Cazacu: 'Îmi e frică de întuneric'

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton