Asia Express devine America Express - Drumul Aurului. În ce țări se filmează emisiunea și cine o prezintă

 Dumba Gabriela
.

Asia Express, cel mai dur reality show din România ajunge în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent și se transformă în America Express. În ce țări se va filma emisiunea America Express – Drumul Aurului, care va avea în total 7.000 de kilometri și va cuprinde trei țări. Iată cine prezintă America Express – Drumul Aurului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În al cincilea sezon, Asia Express se transformă în America Express, iar pe Drumul Aurului vor porni 9 perechi de vedete, care își vor testa limitele. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește cu America Express pe acest traseu de pe Drumul Aurului. Provocările sunt extrem de grele, dar cea mai bună pereche va trăi experiența vieții sale și va ajunge la amuleta de 30.000 de euro.

433433

În ce țări se va filma America Express – Drumul Aurului

Asia Express se transformă în America Express. Drumul Aurului va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Vedetele noului sezon pornesc pe urmele conquistadorilor și urmează să descopere culorile și condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala și să descifreze misterele din Columbia.

Ce regului sunt la America Express – Drumul Aurului și care este marele premiu

Regulile sunt deja bine cunoscute:  au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape.

Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură.

Citește și: Prodanca i-a luat lui Reghe mașina de 450.000 de euro oferită cadou de ziua lui: „Vreau banii mei înapoi'

Citește și: Kalush Orchestra din Ucraina a lansat videoclipul piesei Stefania, câștigătoare Eurovision 2022. Imagini cu un puternic impact emoțional, din război

Irina Fodor va prezenta America Express – Drumul Aurului

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități.

Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Când încep filmările pentru America Express – Drumul Aurului

Filmările pentru cel de-al cincilea sezon sezon America Express – Drumul Aurului vor începe luna aceasta. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia  și pe conturile de socializare ale emisiunii.                                                                               

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton