Gabriela Spanic, "regina telenovelelor", dezvăluiri șocante în podcastul lui Lucian Viziru: "Au încercat să ne omoare"

 Dumba Gabriela
.

Gabriela Spanic, actrița supranumită „regina telenovelelor”, a făcut câteva dezvăluiri șocante la podcastul lui Lucian Viziru. Cei doi sunt prieteni vechi, de când au jucat împreună în telenovela „Numai iubirea”. Viziru nu a uitat-o pe Gabriela Spanic nici acum, mai ales că au avut un sărut pasional în telenovelă, și a invitat-o la o șuetă on-line în podcastul său, unde actrița a vorbit despre tentativa de omor asupra sa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Spanic are acum 48 de ani și este considerată „regina telenovelelor' în Venezuela. Actriţa a adus în discuție în podcastul lui Lucian Viziru momente de groază pe care la trăit în 2010, atunci când a descoperit că fosta ei asistentă, Maria Celeste Fernandez, care a şi primit condamnare pentru tentativă de omor, a otrăvit-o, atât pe ea cât şi pe fiul şi pe mama acesteia cu substanţe toxice.

60492716049271

Gabriela Spanic a fost la un pas de moarte și a dat detalii în podcastul lui Lucian Viziru

Fiul Gabrielei Spanic avea atunci aproape doi ani, când a avut loc tentativa de omor asupra sa și a mamei sale, iar starea de sănătate a copilului a fost una precară. Gabriela Spanic s-a luptat mulţi ani ca fiul ei să îşi rezolve problemele stomacale, urmări ale acestor substanţe.

Cel mai nefericit moment al vieții mele a fost atunci când au încercat să ne omoare! A fost o tentativă de omor împotriva noastră. A fost foarte intens. Unii din presă au zis că am mințit, că nu a fost adevărată povestea cu tentativa de omor.

Dar a fost adevărat, multă lume se contrazice. Când mă trezesc dimineața îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață! Isus Hristos este personajul pe care îl admir și îl iubesc cel mai mult în viață„, a declarat Gabriela Spanic în podcastul lui Viziru.

Citește și: De ce a făcut Andreea Marin credit la bancă: „Nu e chiar ușoară această povară, însă nu am avut o altă soluție’

Citește și: Laura Giurcanu, despre cariera în modelling: „Era greu când eram tratată ca o bucată de carne și atât’/ EXCLUSIV

Gabriela Spanic i-a spus lui Viziru că îi se teme de moarte

Gabriela Spanic a afirmat în podcastul lui Viziru că se teme foarte tare de moarte și ar vrea să trăiască 100 de ani, deși este conștientă că moartea înseamnă viață veșnică.

Pentru mine nu există viitorul, viitorul e aici și acum. Trebuie să trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Când plănuiești multe pentru viitor lucrurile nu merg bine. Dar când trăiești acum și aici și te simți bine asta se vede și în viitor.

Mi-e frică rău de moarte, pentru că eram aproape și mi-a fost frică că mor. De fiecare dată când mă trezesc vreau să trăiesc 100 de ani. Eu zic că, după moarte, voi fi în vacanță. Pentru mine după moarte vine viața veșnică, vacanța, unde nu existăsuferiță, nici durere, nu trebuie să muncești pentru bani, ești fericit 100 %.

Nu ai griji! Mama mea a murit anul trecut, tatăl meu este în Venezuela. Ei au fost mereu mândri de mine', a povestit Gabriela Spanic, în cadrul podcastului lui Lucian Viziru.

Cum se simte fiul Gabrielei Spanic după tentativa de omor

Gabriela Spanic nu a avut o viață personală ușoară: tatăl copilului ei nu a dorit niciodată să-l cunoască, nu l-a recunoscut și nici nu a fost alături de Gabo, nici măcar atunci când băiețelul a fost grav bolnav, în urma încercării asistentei Mariei Celeste Fernandez de a-l ucide.

Acum, băiatul are 13 ani și se recuperează după tentativa de omor.

Cel mai fericit moment a fost atunci când mi-am luat copilul în brațe, pe Gabriel de Jesus, care acum are 13 ani. Fiul meu este dragostea vieții mele. Faima e dificilă, sunt mulți care urcă, unii sunt buni, alții sunt răi. Sunt și unii care te pot răni, dacă nu ești solid din punct de vedere spiritual.

E multă presiune din punct de vedere social, în ce privește cum arăți, cum te comporți, Sunt mulți ochi care te privesc tot timpul, dar mă consider o femeie foarte puternică, cu picoarele pe pământ și foarte recunoscătoare.

Visul meu este să fac și un film și să am un restaurant mare cu rețetele mele. Să trăiesc liniștită undeva lângă mare. Sper să fie în Venezuela, în Los Roques, unul din primele patru cele mai mari arhipelaguri din lume', a mai declarat actrița.

Ce relație este între Gabriela Spanic și Lucian Viziru

Lucian Viziru și Gabriela Spanic sunt prieteni buni de mai bine de 15 ani, dupa ce „regina telenovelelor” din Venezuela a venit în România și a fost guest-star în telenovela „Numai iubirea”. Cei doi s-au sărutat pasional în telenovelă și de atunci au rămas prieteni.

Am jucat împreunăîntr-un episod, am fost guest-star-uri în episodul respectiv, după care am cântat, am băut un pahar de șampanie de ziua ei și ne-am luat la revedere .

Am vorbit și după ce am plecat din țară. Ultima dată când am vorbit la telefon a fost în urmă cu patru-cinci ani', a povestit Lucian Viziru, înainte de a începe podcastul cu regina telenovelelor, în care l-au încercat ceva emoții, mai ales că a vorbit în spaniolă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton