Britney Spears a pierdut sarcina: „Un moment devastator pentru orice părinte”

 Raiciu Adriana
.

Britney Spears a pierdut sarcina. Britney Spears și partenerul ei de viață trec printr-o perioadă dificilă. Sâmbătă seara, îndrăgita cântăreață a anunțat că a pierdut sarcina și că are nevoie de liniște și înțelegere în aceste momente. Iată mesajul transmis de aceasta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În luna aprilie, Britney Spears anunța că este însărcinată pentru a treia oară. Artista era extrem de fericită și abia aștepta să își strângă bebelușul în brațe. Din păcate, sâmbătă seară, aceasta le-a dat o veste extrem de tristă fanilor din mediul online. Mai exact, a spus că a pierdut sarcina și că trece printr-o perioadă destul de dificilă.

brit-3brit-3

Britney Spears a mai adăugat faptul că nu trebuia să dea vestea cea mare atât de repede și întâi ar fi trebuit să se asigure că totul este bine, însă nu s-a putut abține să nu împărtășească cu fanii ei. Iată ce declarații a mai făcut starul internațional!

Citește și: Ce avere are Britney Spears la 39 de ani.Tatăl ei nu mai are controlul asupra banilor

Citește și: Britney Spears este însărcinată pentru a treia oară:„Dacă sunt doi copii, o iau razna!'

Citește și: De ce s-au certat din nou Bogdan Mocanu și Jador: „Pe Jador de acum nici nu-l cunosc, a murit pentru mine'

Citește și: Alex Marcu de la Insula Iubirii a fost deranjat de întâlnirea soției sale cu ispita Ali, în camera liberă: „S-a văzut clar că a venit atingerea și a rămas acolo’

Britney Spears a pierdut sarcina

Britney Spears trăia una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Se logodise cu Sam Asghari și urma să aibă un copil cu acesta. Însă, din păcate, a pierdut sarcina, iar anunțul cel trist a fost făcut chiar de ea pe rețelele de socializare.

Totodată, aceasta a mai adăugat faptul că ar fi trebuit să aștepte o perioadă până să facă anunțul despre sarcină, pentru a se asigura că totul este în regulă, însă a vrut să împărtășească cu toată lumea faptul că va deveni mamă pentru a treia oară.

Din păcate, visul nu i-a fost împlinit, iar acum vedeta și partenerul ei de viață au nevoie de liniște și de înțelegere din partea fanilor.

„Cu cea mai profundă tristețe vă anunțăm că am pierdut copilul minune la începutul sarcinii. Acesta este un moment devastator pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să așteptăm să anunțăm până am fi ajuns mai departe, cu sarcina, dar am fost prea încântați să împărtășim vestea bună.Dragostea noastră unul față de celălalt este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem familia. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul dumneavoastră. Vă cerem cu amabilitate să ne respectați intimitatea în acest moment dificil.', a scris Britney Spears în mediul online, devastată de durere.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton