Cum a afectat-o pe Alexandra Dinu divorțul de Adrian Mutu: "E mai bine așa decât să rămâi într-o familie cu tensiuni"

 Cruceru Cristina
.

Alexandra Dinu a făcut mărturisiri sincere despre divorțul de Adrian Mutu. Actrița a vorbit pe larg despre separarea de fostul ei soț, dar și despre cât de greu i-a fost să-l crească singură pe Mario, băiatul lor. Fosta jurată de la 'Românii au talent' a dezvăluit cât de afectat a fost fiul ei de divorțul dintre părinții lui. Declarațiile făcute de Alexandra Dinu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar care s-a sfârșit la fel de repede precum a început. Actrița și celebrul fotbalist au format unul dintre cele mai iubire și apreciate cupluri de la începutul anilor 2000. Fosta jurată de la 'Românii au talent' a fost prima soție a antrenorului, însă mariajul lor a durat doar doi ani. Aceștia s-au căsătorit în 2001, iar la doi ani distanță au divorțat. Alexandra Dinu și Adrian Mutu au împreună un băiat, pe Mario, în vârstă de 19 ani.

Alexandra-DinuAlexandra-Dinu

Cunoscuta actriță și antrenorul au fost mereu discreți în ceea ce privește fosta lor căsnicie. S-a tot vehiculat de-a lungul timpului că motivele despărțirii dintre Alexandra Dinu și 'Briliant' ar fi fost geloziile lui Adrian Mutu sau faptul că acesta ar fi călcat strâmb în mariajul pe care l-a avut cu blondina. Totuși, cei doi au dorit să păstreze pentru ei adevăratele motive și să dea totul uitării pentru fiul lor, Mario.

Citește și: De ce a divorțat Adrian Mutu de Alexandra Dinu și de Consuelo: „Karma asta…'

Citește și: Adrian Mutu a spus, după 18 ani, de ce a divorțat de Alexandra Dinu: „Cred că la acea vârstă un băiat ar trebui…”

Citește și: Fiica lui Anghel Iordănescu s-a măritat. Primele imagini de la nunta de lux

Citește și: Oana Sârbu a împlinit 54 de ani! Ce mesaj i-a transmis Ștefan Bănică: „Chiar i-am visat pe colegii din Liceenii”

Cum a afectat-o pe Alexandra Dinu divorțul de Adrian Mutu

Alexandra Dinu a vorbit sincer despre separarea de tatăl copilului ei, Adrian Mutu. Cunoscuta actriță a spus și cât de greu i-a fost să-l crească singură pe fiul lor, Mario, acum în vârstă de 19 ani. Fosta jurată de la 'Românii au talent' a avut momente grele din punct de vedere emoțional, dar și financiar, asta pentru că, acum ceva vreme, blondina l-a dat în judecată pe 'briliant' pentru că nu ar fi plătit pensia alimentară a fiului lor.

Să creşti singură un copil nu este deloc uşor, dar cu siguranţă este mai bine aşa decât să rămâi într-o familie în care există nemulţumire sau tensiuni. Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieţii, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario', a spus Alexandra Dinu, într-un interviu acordat pentru OK Magazine.

Alexandra Dinu, relație specială cu fiul ei, Mario

Alexandra Dinu are o relație foarte specială cu fiul ei, Mario. Actrița a încercat să ia întotdeauna cele mai bune decizii, pentru ca băiatul ei să nu fie afectat.

'El a fost mereu o parte importantă din modul în care am decis anumite lucruri de-a lungul vieţii. Fie că a fost vorba despre mutarea în altă ţară, despre implicarea într-un alt proiect sau despre alegerea oamenilor care ne-au fost alături. Pentru mine a contat ca lui să îi fie bine, să fie fericit şi să poată să se bucure de copilărie sau, mai târziu, de adolescenţă', a mai spus vedeta, pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton