Ariana Grande, schimbare de look spectaculoasă. Artista e de nerecunoscut!

.

Părul lung,  închis la culoare, veșnica ei coadă de cal și machiajul cat eye au devenit un fel de trade mark pentru Ariana Grande. Iată însă că artista a făcut o schimbare de look spectaculoasă, surprinzându-și fanii, care abia au recunoscut-o.

Ariana Grande, schimbare spectaculoasă de look

Ariana Grande, schimbare spectaculoasă de look

V-o puteți închipui pe Ariana Grande cu părul lung, blond și fața plină de pistrui? Ei bine, zecile de mii de fani ai artistei nu și-ar fi imaginat-o niicodată așa și poate tocmai de aceea, recent, au avut o surpriză de nedescris din partea ei. Ariana Grande a făcut o schimbare de look spectaculoasă pentru un pictorial ce va apărea în publicația Vogue UK, pe data de 8 iunie, pe a cărei copertă va fi Ariana.


Părul ei închis la culoare a lăsat locul unei nunațe de blond extrem de naturale, iar machiajul cat eye a dispărut cu desăvârșire, fiind înlocuit doar cu puțin rimel. În plus, specialiștii în makeup i-au scos la iveală ceea ce, până acum, artista se străduia să ascundă – pistruii, iar acest detaliu i-a conferit o naturalețe pe care Ariana nu și-a pus-o în valoare. Probabil dacă, la nunta ei, Meghan Markle n-ar fi lăsat să i se vadă pistruii, acum acest defect', pe care multe femei se străduiesc să-l îngroape sub fard, nu ar mai fi fost la modă… Din fericire, noul trend va ajuta, cu siguranță, multe femei să scape de acest fals complex, una dintre ele fiind chiar Ariana.

În nici 24 de ore după ce a postat fotografia pe pagina sa de Instagram, artista a primit aproape 2,5 milioane de like-uri din partea fanilor săi, iar comentariile lor au fost de departe cele mai flatante pe care le-a primit vreodată. „Acestea sunt cele mai frumoase poze cu tine pe care le-am văzut vreodată', „Ești de nerecunoscut' „Îți ador pistruii!', „Wow, Ariana cu părul dezlegat arată superb!'. „Arăți minunat, indiferent de culoarea părului' – sunt doar câteva dintre complimentele pe care artista le-a primit de la admiratorii ei. De altfel, nu este prima schimbare fericită din viața artistei – recent, Ariana a întâlnit din nou dragostea… în persoana actorului Pete Davidson, așadar, probabil, look-ul ei strălucitor se datorează și acestui fapt.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton