DJ Wanda vorbeşte despre intervenţiile estetice. "Medicul estetician, acesta este secretul meu de beauty!" - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

DJ Wanda vorbeşte despre intervenţiile estetice. Este printre singurele vedete de la noi care a recunoscut că a apelat la ajutorul medicului estetician. Ştie că nu există tinereţe fără bătrâneţe! Iată cât de sinceră a fost vedeta în interviul exclusiv pentru VIVA!

Vedeta, cu o sinceritate debordantă, ne-a dezvăluit că a folosit creme scumpe ani la rând, însă nu s-a bazat doar pe ele, ci şi pe intervenţiile din cabinetul medicului estetcian. Recunoaşte că îi frecventează salonul, nu are vreo jenă. Nu este adepta tratamentelor făcute în casă, îşi aplică doar gheaţă atunci când are cearcăne.

„Eu sunt o tipă foarte asumată şi foarte sinceră. Nu am niciun fel de truc pentru că ani şi foarte mulţi ani am folosit creme foarte scumpe, timp de 12 ani, după care am schimbat puţin direcţia şi am mers pe creme pentru pielea cu…posibilă la alergeni. În felul acesta mi-am luat creme care să nu conţină substanţe care pot fi alergenice. Iar trucul meu numărul 1, simplu şi de mult timp, este să dorm cât pot de mult, să să alimentez cum trebuie, să mă demachiez. Nu îmi pun niciodată ouă sau castraveţi…poate gheaţă dacă am cearcăne.

Şi bineînţeles, după toate lucrurile acestea mai există şi medicul estetician. Acesta este secretul meu de beauty. Nu cred că la vârsta aceasta dacă nu apelezi un pic şi la un botox, sau mergi la un medic estetician nu pentru botox, nu pentru chestii invazive, ci pentru aparate care fac tot felul de peeling-uri, nişte lasere speciale…Nu există tinereţe fără bătrâneţe.”, a declarat DJ Wanda exclusiv pentru VIVA!.

 

Dj Wanda ar repeta experienţa „Ferma vedetelor” cu o condiţie

„Ferma este o experienţă, este un experiment social în primul rând, un experiment în care stai cu foarte multe caractere pe care nu le cunoşti, foarte mulţi oameni. Este un experiment în care înveţi să îţi iubeşti aproapele, să îl acceptţi. (…) Aş pleca din nou în fermă, cu un singur lucru, un singur amendament: să nu fie vorba de concurs, eu m-am dus total nepregătită, am ieşit nepregătită. Am fost poate cel mai aerian concurent, pentru că eu nu m-am dus acolo considerând că este un concurs. Să nu fie vorba de bani, de joc…”, ne-a spus Wanda.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton