Fostul soț al lui Meghan Markle s-a logodit la două săptămâni de la nunta ei

La doar două săptămâni de la nunta regală britanică, unde a văzut-o, din nou, pe actuala Ducesă de Sussex îmbrăcată în mireasă, Trevor Engelson are din nou la ce se gândi, deoarece fostul soț al lui Meghan Markle s-a logodit…

Meghan Markle și Trevor Engelson, în ziua nunții lor

Meghan Markle și Trevor Engelson, în ziua nunții lor

În 2011, în cadrul unei ceremonii restrânse, actrița Meghan Markle și producătorul Trevor Engelson se căsătoreau, pentru ca, doi ani mai târziu, drumurile lor să se despartă… Cu siguranță însă, pe harta astrală a celor doi foști soți există niște similitudini, care, la vremea aceea, i-au adus împreună, dar care acum i-au teleportat, separat, în zodia dragostei, în aceeași perioadă. De ce afirmăm asta? Pentru că, la doar două săptămâni de la nunta celei care i-a fost soție, fostul soț al lui Meghan Markle s-a logodit cu aleasa inimii sale.

 

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe certificatul de căsătorie al lui Meghan Markle cu Prințul Harry, că fostul ei soț și-a și cerut logodnica de soție. Nu știm dacă impactul pe care l-a avut nunta regală asupra tuturor a avut o influență și mai mare asupra lui, determinându-l să facă acest pas, cert este că, la finele săptămânii trecute, Trevor i-a pus marea întrebare iubitei lui, nutriționista Tracey Kurland, în Napa Valley. Producătorul și descoperitorul de talente în vârstă de 41 de ani a împărtășit fericita veste și pe pagina sa de Instagram, unde a postat o fotografie cu inelul de logodnă al viitoarei sale mirese, alături de comentariul: Cel mai norocos tip pe care îl cunosc. Pregătiți-vă să petreceți!

Meghan în rochie de mireasă, la prima sa căsătorie.

Meghan, în rochie de mireasă, la prima sa căsătorie.

Rochiile de mireasă ale lui Meghan Markle

La prima ei nuntă, cea alături de producătorul Trevor Engelson, fosta actriță și actuala Ducesă de Sussex a purtat o rochie frapant de simplă, singurul detaliu prețios fiind centura argintie, cu pietre strălucitoare. Amestecul de clasic cu un twist modern i s-a potrivit de minune actriței, dar nimeni nu s-a așteptat ulterior ca Meghan să facă o alegere atât de clasică și simplă în egală măsură la nunta  cu Prințul Harry, un eveniment de proporții, unde exista dress code și unde a participat toată elita din Marea Britanie și nu numai.

Meghan Markle, alături de Prințul Harry, pe 19 mai. Actrița a purtat o rochie de mireasă Givenchy.

Meghan Markle, alături de Prințul Harry, pe 19 mai. Actrița a purtat o rochie de mireasă Givenchy.

Pentru că toată lumea se aștepta la o ținută mult mai extravagantă, pe unii simpla, dar superba rochie Givenchy i-a dezamăgit oarecum. După părerea noastră, rochia de mireasă a fost 100% Meghan, la fel și machiajul natural, dovadă că nu s-a lăsat influențată de gusturile nimănui și nici manipulată. Rezultatul? Fabulos!

Foto: Hepta, Star Magazine/MEGA

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton