(P) Delta Dunării, destinația perfectă de explorat în luna iunie!

 Alina Dan
.

Cea mai bine conservată dintre deltele europene, Delta Dunării este locul pe care orice pasionat de călătorii trebuie să-l descopere măcar o dată pe an. Plimbările cu barca pe canale, observarea păsărilor, relaxare pe plaje sălbatice sau drumeții în Pădurea Letea sunt doar câteva dintre activitățile de care te poți bucura aici …

Gulliver Delta Resort 3* Uzlina vine cu oferă ultra last minute pentru un sejur de 4 zile în Delta Dunării, ce include cazare cu mese tip bufet, transport autocar București și transferuri barca Murighiol-Uzlina-Murighiol la tarife accesibile de numai 399 lei/persoană!

Vacanțe relaxante în inima naturii

Gulliver Delta Resort 3* este amplasat la confluența dintre canalul Uzlina și brațul Sf. Gheorghe, într-o zonă splendidă a Deltei Dunării, la o numai 15 minute de mers cu barca din Murighiol. Transferul îți oferă o primă perspectivă asupra paradisului în care vei petrece o vacanță de neuitat…

Complexul hotelier este amenajat în armonie cu natura, însă dispune și de facilități modern. Pontoanele sunt perfecte pentru pescuit și admirat paradisul apelor, iar piscina generoasă, de 18×10 metri, asigură răcoarea în zilele călduroase de vară. În plus, gurmanzii sunt delectați cu delicii lipovenești pe bază de pește din care nu lipsesc borșul pescăresc și ciorba storceag, plachie, saramură sau salata de icre de știucă…

Deltei Dunării, muzeul naturii

Gulliver Delta Resort 3* te surprinde și cu oferta bogată de excursii opționale prin care poți descoperi cele mai importante atracții ale Deltei Dunării.

De la ținutul exotic cu care te surprinde Pădurea Letea, datorită lianelor agățătoare și a solurilor nisipoase, și până la plajele virgine de la Sf. Gheorghe. În plus, poți descoperi și satele lipovenești ce mai păstrează încă din farmecul de odinioară sau să pornește într-o aventură de neuitat pe canale ce au împânzit rezervațiile naturale ale Deltei. O plimbare pe faleza de la Sulina te poartă parcă în alte vremuri, iar atmosfera romantică te îmbie la visare.

De Geanina Ichim

Ultra Last Minute Delta Dunarii – Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Sejur 4 zile  – tarife de la 399 lei/persoana – cazare cu demipensiune sau de la 499 lei/persoana – cazare cu pensiune completa. *Plecare din 07.06!

*Sejur 5 zile  – tarife de la 449 lei/persoana – cazare cu demipensiune sau de la 549 lei/persoana – cazare cu pensiune completa. *Plecare din 10.06!

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă), transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscina, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. *Oferta speciala valabila pentru plecarile din 07.06 si 10.06! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton