Antonia a divorțat, iar Alex Velea a făcut primele declarații despre nuntă: "Nu vrem să mai trăim în concubinaj!"

 Dumba Gabriela
.

După șapte ani împreună, Alex Velea este pregătit să facă nuntă cu Antonia, mai ales că artista a reușit să divorțeze, în sfârșit, de tatăl fetiței sale și acum nu mai au nici un obstacol. Alex Velea susține că s-a săturat de viața în concubinaj.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La câteva luni de la divorțul Antoniei de italianul Vincenzo Castellano, tatăl fiicei sale, Maya, Alex Velea a devenit nerăbdător ca artista să devină soția lui și în acte. Au împreună doi băieți și Alex simte că este momentul să oficializeze relația.

antonia-alex-velea-covid-19-1-1antonia-alex-velea-covid-19-1-1

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj', a afirmat Alex Velea, la Xtra Night Show.

Însă, după atâția ani de așteptare, Alex și Antonia își doresc o nuntă cu mulți invitați, ceea ce nu este posibil în acest moment.

„Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim', a explicat artistul.

Citește și:

Daria Radionova, motivul pentru Bianca Drăgușanu a fost snopită în bătaie de Alex Bodi?Dezvăluirile făcute de vedetă

Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:„Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale’/ EXCLUSIV

Costi Diță, primele declarații înainte de noul sezon „Pe bune’:„Vreau să fac echipă cu Adrian Minune și Simona Halep’/ EXCLUSIV

Alex Velea, Antonia, copiii lor și toată familia au avut COVID-19

Alex Velea a recunoscut că el și întreaga familie au avut COVID-19. Antonia, copiii și părinții artistului au fost infectați.

„Eu am fost din ăia care la început nu au crezut, după m-am conformat și într-un final chiar am luat. Am avut o formă ușoară. M-a frapat că nu am mai avut gust și miros și mie nu mi s-a mai întâmplat asta nici când am mai fost răcit.

Antonia m-a încurajat. Am avut toți. Și eu, și Antonia, și copiii și părinții mei', a dezvăluit el.

Întrebat dacă vrea să se vaccineze, artistul a spus că o să facă acest lucru 'dacă e nevoie'. Deocamdată, se bazează pe imunitatea câștigată după videcare, el fiind diagnosticat în decembrie, anul trecut.

Abia în 2019, Alex Velea a fost recunoscut drept tată al băieților

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011 și au avut împreună o fetiță, Maya. În anul 2013, cei doi s-au despărțit, iar de atunci a început o luptă continuă în tribunale pentru procesul de custodie al fetiței și pentru cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, Akim și Dominic.

În cele din urmă, procesul de divorț a fost finalizat, iar în aprilie 2019, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl celor doi băieței. În iulie, Alex Velea a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor.

Antonia și Alex Vlea se cunosc din 2009, dar au început o relație abia la finalul lui  2012, după ce artista a încheiat relația cu Vincenzo Castellano, căruia îi dăruise o fetiță în 2010, pe Maya. Antonia are doi băieți cu Alex Velea, pe Dominic, venit pe lume în 2014, și pe Akim, născut în 2016.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton