Andreea Marin, cu sinceritate despre Iulia Albu: „Este scorpia showbizului românesc!”

 Dumba Gabriela
.

Din poziția sa de „zână”, Andreea Marin și-a exprimat, cu sinceritate, opinia că scorpia showbizului românesc este Iulia Albu. Acesta a comentat, în emisiunea 'La Măruță', și analizele vestimentare dezastruoase pe care i le-a făcut Iulia de-a lungul timpului, iar concluzia este una suprinzătoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Așadar, la proba 'Sosuri iuți' a lui Măruță, participanții primesc cinci întrebări la care fie răspund și permit să le fie citită întrebarea, fără a mânca iute, fie răspund, mănâncă iute, iar întrebarea rămâne o enigmă.

img-19img-19

Andreea Marin a răspuns unor provocări controversate ale lui Măruță, care se legau ba de bărbații care i-au făcut inima să trepideze, ba care le-au avut ca subiecți pe actuala soție a lui Ștefan Binică Jr., Lavinia Pîrva, ori fosta, Mihaela Rădulescu.

„Tu ești poreclită zâna, cine consideri că este poreclită scorpia în showbiz?', a întrebat-o Cătălin Măruță.

„Iulia Albu, dar nu cred că e o jignire. Ea vrea așa. Oricum, cuvântul ăsta poți să îl folosești și ca alint. Cât despre comentariile la ținutele mele, îmi provoacă o mare indiferență. Dacă ar fi numai Iulia în țara asta care ar comenta rău despre mine…Sunt antrenată pentru asta', a răspuns Andreea Marin.

Citește și: Florin Călinescu l-a avertizat pe Adrian Mutu înainte de divorțul de Alexandra Dinu

Citește și: Andreea Marin a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu la iUmor

Citește și: FOTO DE COLECȚIE! Singura copertă pe care o vei vedea vreodată cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu împreună

În legătură cu analizele vestimentare pe care Iulia i le-a făcut de-a lungul timpului, Andreea Marin a răspuns că o lasă rece părerea designerului despre felul în care se îmbracă ea.

„Îmi provoacă o mare indiferență. Dacă ar fi numai Iulia în țara asta care ar comenta ceva despre mine într-un fel neplăcut aș spune, dar sunt antrenată pentru succes. Las vorbele să curgă și eu îmi văd de drum', a spus „Zâna”.

Ce a spus Andreea Marin despre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva

Atunci când a avut de ales între a oferi un răspuns la o întrebare sensibilă legată de Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva și a consuma sosul picant, vedeta de televiziune a decis să dea cărțile pe față și să spună tot.

‘Eşti pe o barcă, în mijlocul oceanului, iar ca să te salvezi trebuie să renunţi la un membru din echipajul format din Mihaela Rădulescu şi Lavinia Pârva. Pe cine alegi să arunci?’, a întrebat-o Cătălin pe Andreea. ‘Te gândeşti că dacă sunt şi rechini?’, a completat prezentatorul de la Pro TV.

Diplomată cum o știm, Andreea Marin a stat puțin să se gândească. Mai ales că a fost pusă să aleagă între fosta și actuala soție a tatălui fetiței ei, Violeta. În cele din urmă, Zâna Surprizelor a luat o decizie, pe care a explicat-o în emisiunea lui Cătălin Măruță.

‘În taină, mă gândesc!’. A continuat. ‘Nu e deloc de rău, că ştie să înoate! Răspunsul meu e fără ezitare. Mihaela Rădulescu’, a spus Andreea Marin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton