Drama trăită de Ana Porgras de la Survivor. S-a născut într-o familie foarte săracă

 Laciu Andreea
.

Ana Porgras este una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România 2021. Chiar dacă a intrat mai târziu în concurs, fosta campioană nu a dezamăgit. Puțină lume știe însă ce dramă a trăit frumoasa brunetă în copilărie și în adolescență.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ana Porgras, cea care a completat recent echipa Faimoșilor, este o fostă sportivă de performanță. A făcut parte dintre fetele de aur ale gimnasticii românești. A trecut prin momente extraordinar de grele, încă de la o vârstă fragedă. Părinții ei locuiau în Bârlad și erau extrem de săraci. Au făcut sacrificii inumane pentru ca micuța lor să poată face performanță în acest sport.

Pentru ca Ana să poată duce antrenamentele până la capăt și să aibă destulă putere, părinții ei îi dădeau adesea să mănânce și din porția de mâncare pe care o primea sora ei mai mare. Totul a meritat pentru că Ana a ajuns pe cele mai înalte culmi sportive și ne-a făcut mândri de faptul că este româncă.

ana porgrasana porgras

Drama trăită de Ana Porgras de la Survivor

A făcut performanță în gimnastică, dar cariera frumoasei concurente de la Survivor s-a încheiat brusc, la 18 ani. În anul 2012, a suferit o accidentare gravă la cot. Cu doar doi ani mai devreme, în anul 2010, gimnasta câștiga aurul mondial, la Jocurile de la Rotterdam.

Ea mai are în palmares alte zeci de medalii. Printre acestea, se numără și: o medalie de aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010,o medalie de bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010 și o medalie de bronz la paralele la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Londra din 2009.

Citește și: Apropieri suspecte între Ana Porgras și Zanni, la Survivor

Citește și: Cine este Ana Porgras, noua concurentă din echipa Faimoșilor, la Survivor

Citește și: Detalii neștiute despre relația dintre Zanni și Ana Porgras, noua concurentă de la Survivor

Cum s-a transformat Ana, după retragerea din gimnastică

S-a trasformat rapid din fetița rușinoasă într-o femeie în toată firea. Nu s-a ferit nici de intervențiile estetice, apelând la ele pentru a deveni așa cum și-a dorit. Indiferent de părerea celor din jur, Ana este fericită cu modul în care arată acum.

„M-am schimbat, dar sunt foarte mulţumită de modul în care arăt.Pot să spun doar că sunt aceeaşi fată timidă, doar că viaţa te învaţă să fii mai îndrăzneţ. Pot să zic că cea de acum este adevărata Ana, deşi m-am schimbat inclusiv la nivel psihic', mărturisea Ana, în 2017, pentru un blogger american, conform wowbiz.

Ce declara Ana, înainte să ajungă în echipa Faimoșilor

Ana Porgras este decisă să demonstreze că și fetele pot face performanță pe traseele de la Survivor. A plecat cu multă încredere în forțele proprii și vrea să arate tot ce poate, în jungla din Republica Dominicană.

„Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viață de zi cu zi, am capacitatea de a-i ascultă, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor. Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor', spunea Ana Porgras, înainte să intre în competiție.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton