Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor din Turcia. Ce a aflat, după analize: "Mi-au interzis să..."

 Laciu Andreea
.

Cătălin Botezatu nu este ocolit de probleme nici în 2021. Designerul și juratul de la Bravo, ai Stil! a ajuns iar pe mâna doctorilor din Turcia, unde a primit iar o veste proastă. Ce a aflat după ce și-a făcut un set de analize?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu a fost însoțit în Turcia de către Eva Pavel, consilierul lui medical. A vrut să fie sigur că are o stare de sănătate bună, dar a primit și o veste proastă, din păcate. Cu toate că medicii i-au spus de multă vreme să aibă multă grijă când vine vorba despre alimentație, designerul a încălcat această regulă.

'Așa este, am făcut o scurtă călătorie în Turcia, zilele trecute, pentru a-mi face un nou set de analize. Toate au ieșit bine! Singurul lucru mai puțin plăcut în urma acestei vizite e faptul că medicii mi-au interzis să mai mănânc dulciuri”, a recunoscut Cătălin Botezatu, pentru Ciao.

cătălin botezatucătălin botezatu

Cătălin Botezatu, din nou pe mâna doctorilor

Eva Pavel, consilierul lui medical, l-a avertizat pe parcursul timpului ]n această privință, dar Botezatu nu a ascultat sfaturile la timp. Din păcate, dacă acum nu respectă cu sfințenie restricția impusă de medici, designerul riscă să facă diabet.

„Eva mi-a tot spus de-a lungul timpul că ar fi bine să renunț la produsele care au zahăr, că nu-mi fac bine, dar n-am ascultat-o. Acum sper să pot să le elimin complet și să am o alimentație echilibrată', a spus Botezatu, pentru sursa citată anterior.

Citește și: Relația neștiută dintre Cătălin Botezatu și Bianca Brad

Citește și: Relația neștiută dintre Cătălin Botezatu și Mădălina Manole

Citește și: Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste pentru Cătălin Botezatu!

Cine este Eva Pavel, femeia care a mers cu Botezatu în Turcia

Botezatu merge des la spital în străinătate. Cu atât mai mult cu cât, designerul a avut numeroase probleme de sănătate în trecut. A fost supus mai multor intervenții chirurgicale la inimă și la colon, după ce a aflat că are o tumoră. Eva Pavel, femeia care îl însoțește la spital de fiecare dată, îi este alături de 10 ani.

La sfârșitul lunii octombrie a anului 2020, Cătălin a declarat, pentru sursa citată anterior, că se simte epuizat, după o perioadă în care a muncit enorm. Sunt bine, ușor obosit pentru că am muncit foarte mult în această perioadă și mă resimt. Voi merge în perioada următoare, în maximum două săptămani, în Turcia, la control', a declarat el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton