Cum a reușit Andrei Mihalcea să slăbească 25 de kilograme. Tânărul în vârstă de 32 de ani a fost concurent în cel de-al zecelea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite' și a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea. Acesta a slăbit spectaculos și a mărturisit că organismul său trece prin schimbări drastice la fiecare 2-3 ani. Iată declarațiile acestuia!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!
Andrei Mihalcea a participat la cel de-al zecelea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite' și făcut parte din echipa aurului alb. Deși nu este de profesie bucătar, acesta a susținut că este pasionat de gastronomie de la o vârstă fragedă. În audițiile de la Chefi la cuțite, Andrei Mihalcea i-a adus un omagiu celebrului bucătar francez Alain Passard și a gătit o rețetă de ouă l`arpege cu cioburi de miere. Inițial, acesta susținea că i-ar plăcea să fie ucenicul lui Cătălin Scărlătescu, însă a ajuns în echipa lui Sorin Bontea.
Cum a reușit Andrei Mihalcea să slăbească 25 de kilograme. Fostul concurent de la emisiunea culinară a fost eliminat în cel de-al 12-lea battle, după ce farfuria lui a obșinut cel mai mic punctaj. Acesta s-a arătat dezamăgit de eliminarea din competiție și se pare că, în prezent, lucrează în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu.
Citește și: Cine este Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite.Este consultant în turism
Cum a reușit Andrei Mihalcea să slăbească 25 de kilograme
Invitat în emisiunea Xtra Night Show, fostul concurent de la Chefi la cuțite a declarat că nu urmează o cură de slăbire. Acesta a slăbit peste 20 de kilograme, deoarece are un regim alimentar dezechilibrat.
Andrei Mihalcea a susținut că organismul său trece prin schimbări radicale o dată la câțiva ani și este conștient că acest lucru nu este sănătos. În prezent, acesta este manager în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu.
„Nu sunt în mijlocul unei cure de slăbire. Eu la fiecare 2-3 ani de zile mă subțiez sau mă îngraș. Clar nu este bine, dar este real. Mănânc când îmi aduc aminte și când am timp', a declarat Andrei Mihalcea la Xtra Night Show.
„Nimeni nu e dispus să dea 500 de euro pe o mâncare'
Tot în cadrul emisiunii difuzate pe Antena Stars, Andrei Mihalcea a susținut că este pasionat de povestea din spatele unui preparat, mai ales când vine vorba despre restauantele cu stele Michelin. Deși nu este bucătar de profesie, acesta gătește pentru familia și pentru prietenii săi.
„Eu gătesc acasă pentru iubita mea, pentru familie, pentru prieteni, pentru fiica mea. Sunt pasionat de bucătărie, dar la stadiul de amator. Eu am o pasiune pentru restaurantele acestea de o stea, două, trei. Mă fascinează povestea din spate, pentru că nimeni nu e dispus să dea 500 de euro pe o mâncare', a precizat Andrei Mihalcea, la Xtra Night Show.
Sursa foto: Facebook