Bruce Willis și-a modificat testamentul. La cine va ajunge cea mai mare parte din averea actorului: „A vrut să se asigure că...”

 Ifrim Georgiana
.

Bruce Willis și-a modificat testamentul. În luna martie a acestui an, actorul s-a retras de la Hollywood, după ce a fost diagnosticat cu afazie. Anunțul a fost făcut de familia acestuia, care, printr-un comunicat, a susținut că boala îi afectează actorului abilitățile cognitive. Pe fondul problemelor de sănătate cu care se confruntă, se pare testamentul lui Bruce Willis a fost revizuit, iar averea acestuia a fost împărțită într-un mod neașteptat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bruce Willis este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood, fiind cunoscut pentru rolurile jucate în producțiile „Die Hard', „Twelve Monkeys', „The Sixth Sense', „Mercury Rising și multe altele. În cei peste 40 de ani de carieră, se pare că vedeta de la Hollywood a strâns o avere impresionantp, estimată la 250 de milioane de dolari. În plan personal, actorul are trei copii din căsnicia cu Demi Moore – Rumer (34 de ani), Scout (31 de ani) și Tallulah (28 de ani). Cei doi au fost căsătoriți timp de 13 ani și au divorțat în anul 2000. Ulterior, actorul și-a refăcut viața cu Emma Heming, iar din căsnicia lor au rezultat două fete – Mabel (10 ani) și Evelyn (8 ani). Iată cine va obține cea mai mare parte din averea de 250 de milioane de dolari!

65th Cannes Film Festival65th Cannes Film Festival

Citește și: Sylvester Stallone, vești proaste despre Bruce Willis:”Trece prin momente foarte dificile acum”. Actorul suferă de afazie

Citește și: Demi Moore, dezvăluiri neașteptate despre divorțul de Bruce Willis:”Chiar înainte de a pleca la filmări, a aruncat bomba

Citește și: Cum petrece Alina Sorescu primul Crăciun după divorțul de Alexandru Ciucu:'A fost un an complicat. Vreau multă liniște'

Citește și: Radu Beligan ar fi împlinit 104 ani. Fiicele sale au organizat un parastas:”Te vom sărbători cu dragoste nemărginită”

Bruce Willis și-a modificat testamentul

Se pare că actorul a luat decizia de a-și revizui testamentul în urmă cu câțiva ani, atunci când a început declinul stării sale de sănătate. Potrivit documentului, se pare că celor trei fiice ale actorului din mariajul cu Demi Moore li se cuvine numai 1% din averea acestuia.

Restul banilor vor ajunge la actuala sa soție și la cele două fiice minore, Mabel și Evelyn. Potrivit unei surse, Bruce Willis este de părere că fetele cele mari se pot descurca fără ajutorul lui financiar.

„Bruce a vrut să se asigure că tânăra lui familie este îngrijită așa cum se cuvine. El crede că Rumer, Scout și Tallulah au avut parte, de-a lungul vieții lor, de tot ceea a avut el mai bun de oferit pe plan financiar', a explicat o sursă apropiată actorului, potrivit Radar Online.

În același timp, se pare fiicele din prima căsnicie vor avea parte și de sprijinul financiar al mamei lor: „Bruce mai crede că Demi, care are o avere estimată la aproximativ 200 de milioane de dolari, va fi mereu acolo pentru Rumer, Scout și Tallulah'.

Actorul a fost diagnosticat cu afazie

În luna martie, familia lui Bruce Willis a făcut anunțul cu privire la faptul că actorul a fost diagnosticat cu afazie. Această afecțiune constă în tulburări de limbaj, lucru care l-a determinat pe acesta să se retragă din actorie.

„Ca familie, ne dorim să vă împărtășim că iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. Recent a fost diagnosticat cu afazie, care-i afectează abilitățile cognitive. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera sa ca actor, care a însemnat atât de mult pentru el.

Este o perioadă plină de provocări pentru familia noastră. Vă apreciem iubirea, compasiunea și susținerea. Vom depăși această perioadă ca o familie unită. Am vrut ca fanii lui Bruce să ni se alăture pentru că știm cât de mult înseamnă el pentru voi, dar și voi pentru el', pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton