Kitty Cepraga s-a împăcat cu fostul soț, la doi ani de la divorț: "Suntem într-o relație ok..."

 Dumitrache Laura
.

Kitty Cepraga se numără printre cele mai apreciate vedete ale anilor 2000. Aceasta a participat în cadrul proiectului Școala vedetelor alături de numeroase celebrități de la noi din țară. Kitty a divorțat în 2021 de fostul soț, James Goodwin, după 10 ani de mariaj. Recent, vedeta a mărturisit că acum este în relații bune cu fostul partener împreună cu care are o fiică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kitty Cepraga, celebra actriță din filmul „The Secret of Botticelli', a decis să își petreacă sărbătorile de iarnă alături de familia sa. În 2021, vedeta a anunțat că a divorțat de fostul soț, James Goodwin. Cei doi au fost împreună 15 ani, dintre care 10 au fost căsătoriți. Anii au trecut, iar neînțelegerile au apărut în căsnicia lor care s-a terminat anul trecut.

kitty cepragakitty cepraga

În vârstă de 42 de ani, Kitty Cepraga a mărturisit recent cum se înțelege cu tatăl fiicei sale, dar și cum va petrece sărbătorile de iarnă. După divorțul de James, Kitty a renunțat la Roma și s-a întors în România, alături de fiica ei.

Citește și: De ce a divorțat Kitty Cepraga, după 15 ani, de soțul englez:”Totul a fost brusc”

Citește și:Kitty Cepraga joacă rolul principal într-un film românesc, după 20 de ani petrecuți în Italia:„M-am întors din cauza…'. Cum arată acum

Citește și:Radu Beligan ar fi împlinit 104 ani. Fiicele sale au organizat un parastas:”Te vom sărbători cu dragoste nemărginită”

Citește și:Victor Dorobanțu a refuzat inițial rolul Thing din Wednesday:”În prima zi de filmare am plâns…”

Kitty Cepraga s-a împăcat cu fostul soț, după doi ani de la divorț

Cristina Cepraga, pe numele ei real, a divorțat de fostul soț, englezul James Goodwin, după 10 de ani de mariaj. Cei doi au împreună o fiică, în vârstă de șapte ani, iar în 2021 au decis să meargă pe drumuri separate. Recent, vedeta a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu tatăl fiicei sale. Conform acesteia, relația este una foarte bună, iar Kitty și James au decis să aibă o relație decentă, de dragul fiicei lor.

„Cu fostul soț sunt într-o relație foarte ok. Am decis amândoi să ne ocupăm de viitorul fetiței noastre. Anul acesta nu o să mergem de sărbători în Italia, o să fac Crăciunul cu familia mea, cea care a mai rămas, pentru că, din păcate, tatăl meu nu mai este de aproape un an de zile. În zilele de sărbătoare o să mergem la schi, la munte. Nu o să fie și fostul soț cu noi.', a declarat Kitty Cepraga pentru Click!.

Kitty Cepraga va juca într-un film românesc

Kitty Cepraga a plecat din România în urmă cu mai bine de 20 de ani, iar acum s-a întors în țară. Mai mult, actrița a anunțat că va juca într-un film românesc care va avea lansarea anul viitor.Kitty este foarte fericită și este pasionată în continuare de teatru, fiind implicată în multe proiecte.

„În luna februarie, anul viitor, o să joc într-un film românesc în care am primit rolul principal feminin. Se numește Pup-o, mă! 3'. Este un film cu Alin Panc, Văru’ Săndel și Cosmin Seleși. Este o comedie iar eu joc rolul unei femei care a trăit douăzeci de ani la Paris, în  Franța, drept pentru care personajul meu are un accent franțuzesc. Este o comedie care o să placă publicului mare.', a mai spus Kitty.

Motivul pentru care Kitty Cepraga a divorțat de fostul soț

În urmă cu doi ani, Kitty Cepraga a decis să pună capăt căsniciei sale cu James, tatăl fiicei sale. Anul trecut, vedeta declara că decizia de a divorțat a fost una dificilă, dar inevitabilă. Mai mult, Kitty face tot posibilul ca fiica ei să nu simtă lipsa tatălui ei.

„Nu e uşor pentru Aurora-May, totul a fost destul de brusc, pentru că, de când s-a născut ea, nu a stat niciodată atât de departe de tată. Mulţumită tehnologiei avansate de care ne bucurăm cu toţii, există mijloace prin care să ne vedem şi auzim zilnic, dar nu e uşor, pentru că ai nevoie de atingere, ai nevoie de contact fizic.', declara Kitty Cepraga, pentru OK Magazine.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton