Rețetă supă mazăre de post

 Calin Maria Bianca
.

Rețetă supă mazăre de post. Începând cu data de 15 noiembrie am intrat în marele post și anume Postul Crăciunului. Încă de atunci, gospodinele și credincioșii au început să caute zilnic preparate culinare și deserturi de post. Bineînțeles, ideile încep să se diminueze odată ce zilelele trec. Prin urmare, noi vă prezentăm cum se preparap pas cu pas supa de mazăre de post.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mazărea este unul dintre cele mai râvnite preparate culinare, mai ales când o prepari cu carne de pui. Ei bine însă, de data aceasta nu o să vorbim despre produse care nu sunt de post, ci din contră. Cu doar câteva ingrediente, te poți bucuura de o supă mazăre de post. Este un deliciu și cu siguranță odată mâncat o să fie trecută rețeta în agendă de către gospodine. Se face mai repede decât ți-ai putea imagina și este extrem de gustoasă.

Citește și: Rețetă de mazăre de post.Ușor de făcut

Citește și: Mazăre cu carne de pui.Rețetă simplă și gustoasă

Citește și: Ce relație are Adela Popescu cu soacra ei:„Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei au din nou probleme în cuplu:„Nu pot spune că e foarte roz treaba. Chiar dacă încerc să ascund…'

Rețetă supă mazăre de post – Ingrediente

  • 400 g mazăre (la conservă)
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 ardei
  • sare
  • piper
  • condimente, după gust

Rețetă supă mazăre de post – Mod de preparare

Nu ai de cumpărat decât câteva ingrediente, pe care dacă ești o gospodină desăvârșită este imposibil să nu le ai în casă. Totodată, pe lângă faptul că ai doar câteva ingrediente de pus în oală, rețeta de supă de mazăre de post se face în aproximativ 30 de minute.

Dacă ții post și nu știi ce mâncare să faci repede, este timpul să te asiguri că ai acele ingrediente în cămara bucătăriei tale. Apoi, pui într-o oala apă la fiert. Cand fierbe adaugi morcovul, ceapa, ardeiul și rădăcina de pătrunjel. Curățate și tăiate mărunt, le lăsăm la fiert. Cand sunt fierte legumele, trebuie să adaugi mazărea, sarea și piperul. După gust, puteți adăuga și alte condimente, apoi se mai lasă pe foc să dea un clocot.

După ce timpul s-a scurs și au dat în clocot, strecurăm legumele și le lăsăm să se răcească puțin. Punem legumele fierte într-un blender sau robot de bucatarie și le pasăm. Subțiem cu lichidul din oala în care au fiert legumele și putem servi alături de cei dragi supa de mazărea de post. Poftă buna!

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton