Andrei de la Survivor a recunoscut. Ce simte, de fapt, pentru Roxana Ghiță

 Laciu Andreea
.

Andrei Dascălu de la Survivor pare să confirme că se înfiripă o poveste de iubire între el și Roxana Ghiță, colega din echipa Războinicilor. La fel ca Andrei din sezonul anterior, care s-a îndrăgostit de Karina, și Andrei din sezonul acesta pare că a găsit marea iubire în jungla din Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că începuse bine pe traseu, Roxana Ghiță a fost nevoită să stea deoparte în ultima perioadă, din cauza unor probleme de sănătate. Însă, ghinionul pe plan sportiv pare că a venit la pachet cu norocul pe plan sentimental. Frumoasa Războinică a recunoscut prima că simte o atracție față de colegul de echipă.

„Am o relație foarte bună cu noul meu coleg Andrei. Empatizez cu el pe multe planuri, e o persoană care îmi aduce aminte cum sunt prietenii de acasă, oamenii dragi de acasă. Ar fi frumos să împărtășesc anumite momente cu cineva și pe alt plan cum sunt colegii de echipă', a recunoscut Roxana Ghiță.

2021-02-22-12_59_08-roxana-si-andrei.webp-IrfanView-Zoom_-1282-x-721-12021-02-22-12_59_08-roxana-si-andrei.webp-IrfanView-Zoom_-1282-x-721-1

Andrei de la Survivor a recunoscut ce simte pentru Roxana Ghiță

Cu toate că a dat de înțeles prin anumite gesturi că o place pe colega lui de echipă, acum Andrei Dascălu a prins curaj. I-a recunoscut Roxanei că se simte atras de ea, într-o discuție pe plajă. „Îmi place cum ești”, i-a mărturisit Andrei.

Și în alte discuții, în timpul interviurilor, concurentul a recunoscut că o apreciază pe Roxi pentru frumusețea ei, dar și pentru că este o luptătoare adevărată. Roxana a avut de suferit înainte să ajungă în Republica Dominicană. Relația ei s-a încheiat subit, după trei ani, iar fostul iubit și-a refăcut viața extrem de rapid.

Citește și: Roxana Ghiță s-a despărțit de iubit, înainte de plecarea la Survivor! Avea o relație de peste 3 ani

Citește și: Cum se simte Constantin Zamfirescu, de la Trăsniții, la 4 luni după operația de cancer

Citește și: Cine este Andrei Dascălu de la Survivor. A plecat din România când avea 2 ani

Ce a declarat Roxana despre Andrei Dascălu

Frumoasa concurentă de la Survivor a fost prima care a dat cărțile pe față și a recunoscut că a început să aibă sentimente pentru colegul din echipa Războinicilor. Mai mult decât atât, a crezut de la bun început că sentimentele sunt reciproce și că Andrei o place mai mult decât lasă să se vadă.

„Ar fi frumos, de ce nu? Este o insulă romantică, atât zic. Sunt destul de convinsă că și Andrei mă simpatizează sau are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi. Ne este ușor să comunicăm și se înfiripă ceva drăguț, sper eu’, a mărturisit Războinica.

Cine este Andrei Dascălu de la Survivor

Andrei are 22 de ani și este originar din Constanța. Tânărul este sportiv de performanță, practicând box în liga de performanță. Concurentul din echipa Războinicilor de la Survivor practică sport de contact încă de la vârsta de 11 ani. Timp de zece ani a făcut box în liga amatorilor. Andrei Dascălu este campion pe sudul Angliei, clasându-se în top 10 la categoria lui în Marea Britanie, potrivit wowbiz.ro.

Intrarea în acest concurs este un vis împlinit și o provocare pe care o voi duce la bun sfârșit‘, a transmis Andrei Dascălu pe rețelele de socializare. Dacă va câștiga marele premiu la Survivor, Iulian Dascălu vrea să doneze o parte din câștig. Cealaltă parte plănuiește să le-o dea părinților.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton