Cum a reacționat logodnicul Elenei Marin, după conflictul dintre ea și Zanni, la Survivor: "Oare Alex Velea și Antonia..."

 Cica Cristina
.

Tensiunile dintre Elena Marin și Zanni la Survivor au atins cote înalte, iar comportamentul artistului a fost aspru criticat de logodnicul Faimoasei. Acesta sare în apărarea iubitei sale, iar în discuție au fost aduși inclusiv Antonia și Alex Velea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Zanni i-a vorbit foarte urât Elenei Marin la Survivor. Înjurăturile și vorbele urâte nu au lipsit din vocabularul său, astfel că logodnicul Faimosei a avut o reacție extrem de dură.

'Nu pot să mai dorm de când am văzut cum o înjura pe Elena. Și sunt convins că nu i-a spus doar ce s-a difuzat, cu beep-uri și blurat', a declarat Andrei, logodnicul Elenei Marin, pentru wowbiz.ro.

Elena-Marin-1-1Elena-Marin-1-1

Logodnicul Elenei Marin: „E clar o strategie, una foarte vicleană'

Iubitul Faimoasei este convins că tensiunile dintre cei doi colegi sunt mai mari decât se observă, lucru pe care l-a putut „citi' din reacțiile partenerei sale. El consideră că totul face parte dintr-o strategie bine pusă la punct de Zanni pentru a o destabiliza pe Elena, în care vede o concurentă puternică.

'Elena nu este genul care să atace vreodată. Și, trebuie să o reamintesc, Elena nu are în vocabular cuvântul 'căminist'. Doar că l-a folosit după ce Zanni a anunțat încă din primele episoade că va scoate căministul din el, că se va comporta cum crede el că ar trebui să facă un supraviețuitor. Și, din ceea ce văd, o face, sunt curios până unde va avea curajul să meargă. Elena este, pentru el, o victimă pentru că reprezintă un pericol pentru trofeul de la Survivor, că o vede ambițioasă, dar sensibilă. Și joacă această carte, vrea să o macine, să o facă să devină mai slabă în plan sportiv pentru a avea motiv să o elimine…

Este clar o strategie, una foarte vicleană, de a lupta cu contracandidații la premiu, mai ales că el, ca și Elena, aduce puncte de fiecare dată. Evident, Elena ar fi pentru el, dacă ar reuși să o facă să abandoneze lupta, o victorie de prestigiu, ar avea moralul necesar apoi să atace personaje mai puternice, pe Cătălin Moroșanu, pe Culiță sau pe Jador. Eu sper însă că ambiția Elenei va fi mai mare decât sensibilitatea ei și că atacurile lui Zanni nu o vor face să clacheze, așa cum vrea el', a mai spus logodnicul Elenei Marin pentru sursa citată.

Logodnicul Elenei Marin: „Oare Alex Velea și Antonia așa își învață copiii?'

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor a precizat că a urmărit de mai multe ori momentul și a observat că nimeni nu a sărit în apărarea iubitei sale. De asemenea, în discuție i-a adus și pe Antonia și Alex Velea, având în vedere legătura lor cu Zanni.

'Am văzut de zeci de ori momentul în care, fără să se oprească, Zanni o înjura pe Elena Marin. Într-un fel, m-am și bucurat că nu am fost acolo… M-a mirat însă că nimeni nu s-a ridicat să o apere pe Elena de potopul de înjurături, e clar că Zanni i-a impresionat pe toți cu comportamentul lui, le este puțin teamă de el.

Dar, pe de altă parte, Zanni este, într-un fel, copilul lui Alex Velea și al Antoniei. Și nu pot să nu mă întreb ce explicații le dau Alex și Antonia copiilor lor când îl văd pe Zanni atacând astfel o femeie. Oare Alex Velea și Antonia așa își învață copiii? Pentru că eu, sincer, mă îndoiesc că ei folosesc asemenea limbaj în fața copiilor, sunt convins că vor să le ofere cea mai bună educație cu putință ', a mai spus Andrei.

Citește și: Mesajul care a făcut-o pe Elena Marin de la Survivor să izbucnească în lacrimi:”Viitoarea mea soție…”

Citește și: Sebastian Chitoșcă de la Survivor a jignit-o pe Elena Marin:”Ești o persoană de cea mai joasă speță!”

Citește și: Adevărul despre scandalul dintre Elena Marin și Zanni, de la Survivor:”Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta?”

Citește și: Nadine dă BAC-ul la 44 de ani.Cu ce se ocupă acum, după ce a renunțat la televiziune

Elena Marin: „Mă simt singură, nedreptățită'

Elena Marin s-a arătat extrem de afectată de conflictul în care a fost implicată. S-a simțit pusă la zid, însă a precizat că este pregătită să continue competiția.

'Sunt afectată, îndurerată, mă simt pusă la zid, atât eu, cât și familia mea și nu numai. Îmi este greu, exact așa cum am zis. Nu m-am cerut acasă, nu mă cer acasă, dar asta nu înseamnă că nu mă afectează, că nu îmi este greu. Mă simt singură, nedreptățită și cred că orice conflict și lucru pe care vrem să îl spunem ar trebui spus frumos, nu să ne înjurăm de familie, de mama, de oameni care au trecut în neființă pentru că nu e normal și nu e uman. Cu Zanni am avut discuția aprinsă', a spus Elena Marin, după conflictul cu Zanni de la Survivor.

Zanni: „E legea junglei'

Reacția lui Zanni de la Survivor a venit imediat, subliniind că ca continua lupta, indiferent de cine este vorba.

'La început am spus că sunt sălbatic și să mă distrez, nu mă așteptăm să ajuns să fiu atât de sălbatic. E legea junglei. Dar nu o să accept să fiu mâncat de niște persoane care au un chip mai digerabil decât al meu, au o atitudine mai convingătoare pentru că eu am un stil mai controversat. Nu eram sută la sută conștient în ce mă bag. Îmi cer scuze pentru tot ce am spus și ce am făcut în această emisiune, îmi cer scuze pentru reacțiile pe care le voi avea. Știu că atitudinea mea nu este acceptată așa ușor. Mă lupt cu oricine până la disperare', a spus Zanni, după conflictul cu Elena Marin la Survivor.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton