Brigitte a postat o fotografie de acum 20 de ani, după ce a fost criticată pentru operațiile estetice. Cum arăta atunci

 Oana Pantazi
.

Brigitte a luat foc și nu și-a mai putut stăpâni nervii după ce a fost criticată pe internet pentru numeroasele sale operații estetice. Chiar dacă nu a ascuns niciodată numărul lor, soția lui Florin Pastramă a fost vizibil deranjată de comentariile din social media și a urmat o replică acidă…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă a făcut de-a lungul timpului mai bine de 20 de operații estetice și nu o dată alegerile ei au fost comentate de internauți, însă acum se pare că soției lui Florin Pastramă i s-a cam umplut paharul, iar asta deoarece internauții care îi vizitează pagina de socializare o acuză de multe ori că s-a schimbat total și că intervențiile la care a apelat au făcut-o de nerecunoscut…

Brigitte-operatii-estetice-1Brigitte-operatii-estetice-1

Brigitte și-a atacat fanii de pe pagina de socializare

Chiar în ziua de Crăciun, bruneta a publicat un colaj foto pe contul ei de Instagram, colaj fără nicio legătură cu sărbătoarea, dar care a reușit să agite apele și să iște comentarii… Deranjată cu siguranță de comentariile anterioare, Brigitte a alăturat pozei un text care fanilor ei de pe pagina de socializare li s-a părut deranjant. Inițial, bruneta postase o poză cu ea de când avea 16 ani și și-a întrebat fanii ce părere au.

„Că tot vorbesc gurile rele că m-am tot transformat și nu mai arăt cum m-a făcut mama, voi ce ziceti? Aici aveam 16 ani” , a scris ea pe Instagram.

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: „Sper să mă iubească și actuala lui soție”

Citește și: Andreea Luiza de la „Mireasă pentru fiul meu” este însărcinată! Cine este tatăl copilului

Citește și: Monica Gabor, prima fotografie de familie, cu Mr. Pink, fiul lui și Irina Columbeanu. Ce mult a crescut Irinuca!

Citește și: Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar”/ INTERVIU

Ulterior, a urmat și colajul cu ea la 16 ani și la 43, iar scandalul nu a întârziat să se iște…

Pe bune? Voi toți ăștia care comentați că m-am transformat total, că m-am urâțit, ia să vedem dacă aveți tupeu să ziceți că sunt mari diferențele la mine nemachiată!', și-a atacat Brigitte haterii.

Replica nu s-a lăsat prea mult timp așteptată, una dintre prietenele virtuale ale brunetei atrăgându-i atenția asupra momentului nepotrivit pe care l-a ales pentru a-și ironiza admiratorii.

Ăsta este un nou mod de a zice «Crăciun fericit»? Uită-te în oglindă, de ce ne întrebi pe noi dacă ești frumoasă? Ahhh, m-am prins, tu vrei să auzi de la noi că ești frumoasă și neschimbată… frumusețea interioară contează, dar la felul cum te comporti și urli…. mă îndoiesc că ai așa ceva', i-a replicat prietena virtuală.

Brigitte are peste 20 de operații estetice

Brigitte Pastramă a început seria transformărilor cu ani în urmă. Pe când avea 15 ani, ea uimea cu un chip natural, extrem de frumos. Iată însă că anii au trecut, iar ea a început să simtă gustul celebrităţii. A decis să se facă blondă, a pozat într-o revistă pentru adulţi, şi și-a făcut prima intervenţie, la nivelul sânilor. Au urmat apoi multe altele, care au transformat-o complet.

Cu 4 ani în urmă, bruneta se declara mulțumită și se decisese să nu mai apeleze la chirurgul estetician… dar iată că acum a trecut deja de 20 de operații.

„Sunt mulțumită cum arăt acum și nu doresc să mai fac alte intervenții chirurgicale. Nici la buze nu mai vreau să-mi fac nimic pentru că nu se poate mai mult de atât. Ce am scos și s-a putut scoate… s-a scos… accept realitatea așa cum e. Acum mă simt bine în pielea mea, dar nu pot să fiu falsă și să spun că nu mi-am făcut foarte multe lucruri. De obicei am de făcut foarte multe lucruri și atunci încerc să substitui lipsa de mișcare cu niște mici intervenții.

Câte operații estetice mi-am făcut? Am implant mamar, la sâni, am implant de sprâncene, am o reconstrucție musculară la nivelul fetei din cauza bioalcamidei pe care o aveam și un transfer de grăsime (și-a mărit posteriorul – n.r.). Sunt destule. Eu am 40 de ani peste câteva luni, consider că e frumos să arăți tânăr și dacă poți să faci aceste mici artificii, de ce nu?, spunea Brigitte Pastramă pentru WOWbiz.ro, în 2016.

Iată însă că Brigitte nu s-a ținut de cuvânt și, până la 43 de ani, vârsta actuală, bruneta și-a mai adăugat câteva operații estetice în palmares. La finele lunii mai, bruneta a mers la o clinică din Turcia, unde și-a mai făcut niște ajustări, printre care și mărirea posteriorului prin injectarea de grăsime proprie, operație la care a apelat și în urmă cu doi ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton