Andreea Marin, mai sexy ca niciodată! „Zâna” a apărut cu sutienul și portjartierul la vedere

 Dumba Gabriela
.

Poate părea incredibil să o vezi pe Andreea Marin cu portjartierul la vedere, dar este cât se poate de adevărat că fosta „Zână a Surprizelor' a bifat, zilele trecute, o apariție mondenă care a atras toate privirile. La 44 de ani, Andreea se simte excelent în pielea ei și acest lucru se vede. Este o femeie sexy, care-și cunoaște atuurile fizice și are grijă să le expună în combinații vestimentare îndrăznețe, care nu trec, însă, limita de la sexy la vulgar.

Andreea MarinAndreea Marin

Îmbrăcată într-o rochie tip cămașă, de culoare albă, Andreea Marin a ales să accesorizeze ținuta cu cizme înalte și o curea din piele, care a subliniat talia. Suprinzător pentru cei care o cunosc pe Andreea de mulți ani și îi urmăresc aparițiile publice și pe rețelele de socializare, a fost faptul că fosta „Zână a Surprizelor' și-a lăsat sutienul parțial la vedere, dar și portjartierul, aceasta fiind cea mai îndrăzneață apariție a ei de până acum.

Orice femeie are și momentele ei de intimitate, uneori noi femeile știm să împărtășim felul în care avem grijă de noi, felul în care ne simțim la o anumită vârstă.”, spunea vedeta în urmă cu puțin timp, pe canapeaua lui Măruță.

Andreea Marin traversează una dintre cele mai fericite perioade din viața ei. Este îndrăgostită, este conștientă de frumusețea ei, a ajuns în punctul în care nu mai are nimic de demonstrat nimănui și spune că este o femeie asumată, care nu ține cont de critici.

Greutatea ideală, la vârsta pe care o am, ca femeie, care are deja un copil, cred că da, nu știu. Până la urmă eu aș vrea să transmit un mesaj important pentru femeile care se sperie poate că acumulează un kilogram – două în plus, e normal. 

Suntem femei, trebuie să avem grijă de armonie, de sănătate, nu de normele impuse de unii sau de alții, asta trebuie să ne intereseze. Nu mi-a păsat niciodată de criticile din jurul meu, atât vreme cât eu m-am simțit bine în pielea mea, m-am simțit sănătoasă. Ar trebui să ne vedem de ceea ce ne face pe noi să ne simțim bine', spunea vedeta într-un interviu pentru perfecte.ro. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton