(P) Cu ce cimitire colaboreaza o casa de servicii funerare din sectorul 2 al Capitalei?

 Sava Elisabeta
.

In momentul decesului unei persoane apropiate, pe langa sentimentele care va incearca, va treziti si in fata unei situatii destul de neplacute din punct de vedere birocratic. Mai exact, depunerea tuturor actelor necesare pentru obtinerea ajutorului de inmormantare, pensiei restante etc, dar si gasirea unui loc de veci. In cazul in care familia dumneavoastra nu detine un astfel de spatiu, va fi destul de greu sa il obtineti in Bucuresti. Romanii sunt in continuare un popor fundamental crestin si, in majoritatea covarsitoare, prefera sa isi inmormanteze rudele decedate decat sa le incinereze. Tocmai din acest motiv, in Capitala, la fel ca in restul tarii, sunt numeroase cimitire, iar mai toate sunt pline.

Totusi, nu trebuie sa va faceti griji. O firma profesionista de servicii funerare sector 2 va va ajuta cu toate aspectele descrise mai sus, intrucat colaboreaza indeaproape atat cu autoritatile locale, cat si cu bisericile si cimitirele din zona. Prin urmare, daca locuiti in cartiere precum Colentina, Lacul Tei, Obor, Pantelimon, Stefan Cel Mare sau Vatra Luminoasa, este indicat sa apelati la o casa de servicii funerare din sectorul 2, care va prelua toate indatoririle dumneavoastra si se va asigura ca pregatirea si desfasurarea inmormantarii decurg conform planului. Iata, in continuare, care sunt cimitirele cu care colaboreaza Casa Bucur, firma de servicii funerare din sectorul 2 cu o experienta indelungata:

1. Cimitirul Colentina (Reinvierea) – Strada Reinvierii, nr. 4 – Tel. 021.210.04.70

Acest cimitir este situat in apropierea statiei de metrou Obor, a Institutului National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals” si a Spitalului Clinic Colentina. Cele mai la indemana mijloace de transport pentru a ajunge la acest cimitir cu care colaboreaza firma de servicii funerare din sectorul 2 sunt tramvaiele 5, 16 si 36. Tariful anual pentru intretinerea unui loc de 3 metri patrati este de 60 de lei.

2. Cimitirul Armenesc – Soseaua Pantelimon, nr. 90 – Tel. 021.250.74.89

Cimitirul Armenesc este situat in apropierea statiei de metrou Piata Iancului, a Parcului Gradina Engleza si a Bisericii Sfantul Gheorghe Capra. Pentru a ajunge la acest loc din oferta casei de servicii funerare din sectorul 2, va recomandam autobuzele 101 si 335 si tramvaiul 14.

3. Cimitirul Parohial Andronache – Strada Ciuca Stefan, nr. 73 – Tel. 021.655.37.45

Cimitirul Parohial Andronache se afla la granita dintre Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov, mai exact in apropierea Autostrazii Bucuresti – Pitesti (A3) si a Soselei Colentina. Programul acestuia este de luni pana vineri, intre orele 8:30 si 15:00. Cimitirul se numeste „parohial” pentru ca apartine de Parohia Andronache, situata in strada Peris din sectorul 2 si avand hramul Sfantului Gheorghe (23 aprilie).

4. Cimitirul Iancu Nou – Strada Vatra Luminoasa, nr. 25 – Tel. 021.250.45.11

Nu in ultimul rand, Cimitirul Iancu Nou, cea de-a patra optiune pusa la dispozitie de firma de servicii funerare din sectorul 2 „Casa Bucur”, se afla pe Vatra Luminoasa. In apropiere, regasim metroul Piata Iancului si Spitalul Clinic de Copii „Victor Gomoiu”. Practic, acest loc de odihna vesnica se gaseste vizavi de Cimitirul Armenesc, de partea cealalta a Soselei Iancului. Mijloacele de transport cu care poti ajunge aici sunt autobuzele 135 si 311, troleibuzele 79 si 86 si tramvaiul 34.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton