Cum arată Claudia Pavel nemachiată. Oboseala și-a spus cuvântul, dar artista e în culmea fericirii alături de fiul său, în Miami

 Oana Popoiag
.
Claudia PavelClaudia Pavel

Fără îndoială una dintre cele mai sexy cântărețe de la noi, pe Claudia Pavel nu prea o vezi nemachiată. Aflată în vacanță acum cu fiul ei, artista a postat o fotografie în care apare fără pic de machiaj. Efortul de a îmbina cariera cu responsabilitățile de mamă și-au spus cuvântul, Claudia având cearcăne. Însă și un zâmbet larg pe chip.

Claudia Pavel este tot timpul impecabilă. Este firesc, nu doar grație meseriei care îi impune apariții fără reproș, dar și faptului că, practic, locuiește cu makeup artistul. Sora Claudiei, Paula, este cea care o machiază pentru fiecare apariție,

Cum arată Claudia Pavel fără machiaj. Artista e acum în vacanță

Aflată acum în vacanță în Miami cu fiul său, Noah, Claudia Pavel a renunțat la aparițiile studiate în favoarea unor ținute lejere, de plajă. Vedeta a renunțat și la machiaj și nu a ezitat să posteze pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare alături de băiatul ei, fără pic de makeup. Având trăsăturile bine conturate, Claudia arată foarte bine naturală. Desigur, efortul de a îmbina angajamentele profesionale cu viața de mamă singură și-au pus amprenta, așa că artista are cearcăne, dar câteva zile la plajă vor rezolva cu siguranță situația. Și, bineînțeles, zâmbetul larg al Claudiei.

Vedeta a abordat subiectul oboselii acumulate și al intervențiilor pentru a ascunde semnele efortului după ce a ieșit de la 'Ferma'.

'A fost o perioadă grea, agitată, cu mult consum nervos și cu somn puțin. De când m-am întors din am început turul emisiunilor de televiziune, am multe concerte, sunt și mamă și am astfel multe responsabilități. Numai timp să mă odihnesc nu am avut, așa că cearcănele și-au făcut simțită prezența. Cum nu-mi place să mă machiez excesiv, am apelat la medicul meu estetician pentru o atenuare a cearcănelor cu acid hialuronic și am îmbunătățit aspectul  feței în doar câteva minute', a declarat Claudia Pavel după ce a ieșit din concurs.

Foto: Instagram, VIVA!

Citește și:

Brigitte Pastramă, primele declarații după ce a pierdut sarcina: „A trebuit să mă refac și psihic și fizic!'

Diana Dumitrescu a vorbit în premieră despre botezul fiului ei. Câți invitați vor avea și cine vor fi nașii. Alegerea e surprinzătoare!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton