Andreea Marin a trecut prin clipe de coșmar la 24 de ani, după primul divorț: „A fost distrusă, lumea ei se prăbuşise!”

 Dumba Gabriela
.

Andreea Marin avea doar 21 de ani când a decis că este pregătită să-şi întemeieze o familie. S-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, în 1995, însă după doar trei ani au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate. Andreea Marin a fost distrusă la vremea aceea.

Andreea Marin şi Ştefan BănicăAndreea Marin şi Ştefan Bănică

S-ar părea că femeia puternică pe care o ştim astăzi este rezultatul unor şir lung de suferinţe. Nu puţine au fost momentele triste şi foarte triste de care Andreea Marin s-a lovit de-a lungul anilor, pornind de la moartea mamei sale şi până la bărbaţii care au dezamăgit-o profund.

Primul dintre ei a fost însuşi primul care a dus-o la altar. Andreea a fost distrusă la vremea aceea şi i-a fost dificil să-şi revină după divorţ, mai cu seamă că avea doar 24 de ani şi lipsită de o mamă căreia să-i plângă pe umăr.

„Unul din cele mai dificile momente din viață ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise. Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubita.Ce a ajutat-o să depășească această perioada grea a fost dragostea ei pentru viață', mărturisea Ana Maria Ilac, o prietenă apropiată de-a Andreei Marin pentru wowbiz.ro, în urmă cu ceva vreme.

După o serie de relaţii cu diverşi bărbaţi din showbiz, Andreea a ajuns din nou la altar, în 2006, la braţul lui Ştefan Bănică. Cei doi au avut o căsnicie timp de şapte ani de zile. De-a lungul acestei poveşti de dragoste, Andreea a fost mereu cu zâmbetul pe buze, semn că sentimentele pentru Ştefan au depăşit cu mult graniţa amintirilor cu primul ei soţ, Cristian Gheorghiţă.

Cel de-al doilea divorţ din viaţa ei, în 2013, nu a mai afectat-o atât de tare.

Un divorţ nu trebuie să te dărâme! Şi atâta vreme cât un divorţ nu se termină cu efecte negative asupra copiilor, până la urmă nu e ceva atât de important cum este sănătate.  Nu am vreo reţinere în a rezolva prin divorţ o situaţie dacă eu consider că este sub demnitatea mea să continui o căsnicie”, a declarat ea pe vremea aceea.

La scurt timp după divorţul de Ştefan, Andreea s-a îndrăgostit iremediabil de Tuncay Öztürk, un medic turc, cu care s-a măritat în 2014 şi de care a divorţat după 11 luni de căsnicie.

În prezent, Andreea Marin trăiește o poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu (34), consulul României în Libia. S-au mutat de curând și împreună, în București, după ce ani la rând au avut o relație la distanță. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton