Ce dieta a început să țină Dana Rogoz după 30 de ani și, mai ales, de ce are abdomenul plat

 Oana Popoiag
.
Dana RogozDana Rogoz

'Când a ieșit din maternitate arăta ca atunci când mănânc eu varză, atât de plat era abdomenul', asta a declarat Adela Popescu despre Dana Rogoz la un eveniment. Fosta Abramburica ne-a povestit cum reușește să aibă abdomenul plat și cum se menține în formă la 33 de ani. Vedeta a recunoscut că după ce a împlinit 30 de ani metabolismul a început să dea semne de încetinire.

La 33 de ani, cu o naștere la activ, cu un program haotic și cu o boală de tiroidă care declanșează oscilații de greutate, Dana Rogoz reușește să se mențină în formă. Testul suprem al supleții se dă, însă, la abdomen, capitol la care vedeta merită premiul I cu coroniță, după cum a recunoscut buna sa prietenă Adela Popescu. Prezentă la un eveniment alături de Dana, Adela a făcut audiența să râdă declarând: 'Când a ieșit din maternitate arăta ca atunci când mănânc eu varză, atât de plat era abdomenul '

Ce eforturi depune Dana Rogoz la 33 de ani pentru a rămâne suplă

Fosta Abramburica ne-a mărturisit ulterior care este secretul abdomenului ei suplu: 'Cred că e în primul rând ceva genetic, așa e constituția corpului meu. Într-adevăr, cum a zis Adela, am ieșit din maternitate cu abdomenul retras, e clar că nu apucasem să fac nimic pentru el. Nici nu pot să zic că am avut o grijă exagerată în timpul sarcinii, dimpotrivă, cred că mai degrabă am fost atentă să mănânc la timp și sa mănânc lucruri sănătoase. Dar recunosc că, la viața haotică pe care o am acum, cu repetiții, uneori uit, sar o masă, mănânc mult mai prost, atunci mâncam mai bine. Acum, într-adevăr, fac mișcare acasă, dar nu ceva complicat.

În ciuda faptului că moștenirea genetică i-a fost de mare ajutor, Dana Rogoz a recunoscut că după ce a trecut pragul de 30 de ani, metabolismul a început să dea semne de încetinire. 'Da, absolut, chiar simt schimbarea. Pot să zic că acum am grijă. Fie merg constant la sală, fie fac acasă exerciții dacă nu am timp, sunt un om activ. Merg mult pe jos, dar nici nu trăiesc în sală, nu-mi permite timpul. Am mai multă grijă cu ce mănânc, evit prăjelile, urmez regulile de bun simț ', ne-a dezvăluit Dana Rogoz.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton