Meghan Markle va naște în acest weekend, de Paștele Catolic? Fanii Ducesei sunt convinși că atunci va veni pe lume bebelușul

 Oana Pantazi
.

Numărătoarea inversă deja a început și deja este o chestiune de zile sau poate chiar de ore până ce Meghan Markle va naște. Fanii sunt convinși că Ducesa de Sussex va naște de Paștele Catolic, cu atât mai mult cu cât în Familia Regală britanică va mai avea loc o sărbătoare importantă…

Ducii de Sussex deja s-au mutat la Frogmore Cottage, pe domeniul Castelului Windsor și sunt pregătiți de venirea pe lume a primului lor bebeluș. Conform publicației HELLO!, fanii familiei regale sunt convinși că Meghan Markle va naște în acest weekend, când creștinii de rit anglican și catolic sărbătoresc Paștele. Mai mult, în aceeași zi va fi și ziua de naștere a suveranei Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, care va împlini 93 de ani, așadar este foarte posibil ca bebelușul Ducilor de Sussex să vină pe lume până pe 22 aprilie.

Bebelușul va fi fetiță și se va numi Diana…

Mai mult, fanii lui Meghan și ai Prințului Harry sunt convinși că primul lor nou-născut va fi fetiță și că se va numi Diana, un omagiu adus bunicii sale, de la moartea căreia anul acesta se vor împlini 22 de ani. Febra venirii pe lume a bebelușului de Sussex a cuprins toată națiunea britanică, iar faptul că Meghan și Harry au preferat ca evenimentul să fie unul privat a încins și mai mult spiritele. La casele de pariuri cele mai multe pronosticuri indică faptul că Meghan Markle va naște în acest weekend, între Vinerea Mare și lunea Paștelui catolic și anglican. Tot în acest weekend, este ziua Elisabetei a II-a și nu este exclus ca soția nepotului ei Harry să-i facă cel mai frumos cadou cu putință – un strănepot sau o strănepoată.

Rămâne de văzut dacă zvonurile și veștile despre sexul, ziua și momentul nașterii bebelușului regal, care au răsuflat, se spune, de la Palatul Windsor, au fost credibile. Noi avem însă altă curiozitate. Bebelușul Ducilor de Sussex va fi roșcat ca tatăl lui sau va avea pielea ciocolatie a mamei sale, care provine dintr-o familie birasială? Sau și una, și alta?

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton