Andreea Mantea, urmărită de polițiști în trafic: „O să vă punem și fiola, căci pare că...”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Mantea a dezvăluit că a fost urmărită de polițiști în trafic. Sinceră din fire, prezentatoarea de la „Puterea Dragostei' obișnuiește să le mai povestească fanilor întâmplări amuzante din viața ei. Nici atunci când se află în mașină, vedeta nu este lipsită de peripeții.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Recent, prezentatoarea a povestit că a fost urmărită de polițiști în trafic, după o cursă de aproximativ opt ore. La volan nu se afla ea, ci șoferul de încredere al familiei, domnul Radu. Andreea Mantea a spus că tot drumul a fost ferită de probleme și nu a fost oprită de polițiști, însă totul a luat o întorsătură neașteptată când mai avea câțiva metri până acasă. Extenuată după un drum atât de lung, Andreea Mantea a fost trasă pe dreapta de polițiști.

andreea-mantea-1andreea-mantea-1

Prezentatoarea de la „Puterea Dragostei' a mărturisit că este o împătimită a condusului. Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', Andreea Mantea a declarat că îi place viteza, însă venirea pe lume a fiului ei, David, a făcut-o mai responsabilă și atentă în trafic.

Citește și: Reacția lui Teo Trandafir când Andreea Mantea a apărut la ea în emisiune, vizibil mai slabă:„Scoabă te-ai făcut!'

Citește și: Cum a debutat Andreea Mantea în televiziune, alături de Anca Serea:„Rolul era al meu, trebuia doar să…'

Citește și: Mihai Morar, despre propunerile de a reveni în televiziune: Nu e nimic mai important pentru mine decât fetele de acasă și decât radioul' 

Citește și: Alina Sorescu, adevărul despre viața sa personală, în timpul divorțului de Alexandru Ciucu: „Se urmărește o înscenare în plin proces”

Andreea Mantea, urmărită de polițiști în trafic

Andreea Mantea nu lasă nicio experiență amuzantă nepovestită. Aceasta și-a cumpărat o mașină nouă, în leasing, și spune că este mulțumită. Vedeta a luat această decizia deoarece costul reparației mașinii pe care o conducea înainte era prea mare.

„Am mers sute de kilometri fară niciun fel de problema, intram în București, ultima intersecție, câteva sute de metri până acasă….Politia în spate, girofarul, sirena, trageți pe dreapta.

Cere actele domnului Radu și spune: „O să vă punem și fiola căci pare că ați consumat foarte mult alcool! Așa o să îi zic domnului Radu de acum încolo, că are fata de…', a declarat Andreea Mantea, potrivit kanald.ro.

„Nu mă pricep la mașini'

Prezentatoarea a mărturisit că a condus aceeași mașină timp de 13 ani, perioadă în care a cheltuit foarte mulți bani pentru diferite reparații. Aceasta a spus că nu se pricepe la detaliile tehnice și a ales noua mașină a familei după propriile gusturi.

„Cealaltă era mai mare. Am schimbat-o după 13 ani. Nu o schimbam daca nu se strica. Am băgat foarte mulți bani în ea. Nu stiu ce s-a stricat la ea și mă costa foarte mult reparația. Foarte mult. Și am zis, bai, dar am înnebunit să dau atâția bani pe reparație. Oricum, am băgat mulți bani în ea până în momentul de fata. Am zis că n-are rost, hai să mă apuc să iau o mașină noua. Pe care să o vreau?! Pe aceasta. Nu mă pricep la mașini, dar mă pricep la gusturile mele și la ce îmi doresc. Și pe cea de-a doua am ales-o în funcție de ce îmi place mie. Și da, și pe aceasta am sfințit-o', a recunoscut Andreea Mantea.

Andreea Mantea, pretențioasă când vine vorba de mașini

Prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit că prima ei mașină a fost una sport, subliniind că un criteriu important când vine vorba despre acest capitol este și aspectul exterior. Pentru că gesticulează mult la volan, aceasta a spus că are nevoie de o mașină spațioasă, în care să aibă libertate de mișcare.

Trebuie să îmi placă mie, poți să îmi aduci o mașină să coste și 300 de mii de euro, dacă nu îmi place, nu o vreau. Trebuie să îmi inspire ceva, unele arată că niște gândaci, ca niște vietăți tare urâțele și dubioase. Prima mea mașină a fost sport, a fost una seria 3, a fost nebunie, dar eu mă iau și după aspectul fizic. Daca e urâtă, nu mă urc în ea. Eu gesticulez mult la volan, în aceasta simt că nu prea am loc așa', a declarat Andreea Mantea pentru kanald.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton