Mihai Mitoșeru a împlinit 47 de ani. Ce mesaj a primit din partea lui Noemi, fosta soție: "M-a sunat și..."

 Raiciu Adriana
.

Mihai Mitoșeru a împlinit 47 de ani. Mihai Mitoșeru este unul dintre cei mai carismatici prezentatori din țara noastră. Marți, 5 iulie, vedeta de televiziune își serbează ziua de naștere, iar cu această ocazia a transmis și un mesaj emoționantă. Iată declarațiile făcute de acesta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mihai Mitoșeru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din țara noastră. Pe lângă cariera impresionantă, omul de televiziune și Noemi au format unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz. Mereu cu zâmbetul pe buze, mulți dintre fanii lor se așteptau să-i vadă împreună până la adânci bătrâneți. Totuși, au decis să divorțeze și să meargă pe drumuri diferite, în urmă cu ceva timp.

mihai-mitoseru-divort-1mihai-mitoseru-divort-1

Chiar dacă drumurile lor nu se mai intersectează așa de des, cei doi au decis să păstreze legătura, de dragul vremurilor petrecute împreună. Astfel, de ziua de naștere a lui Mihai, Noemi a decis să îi transmită un mesaj.

Citește și: Ce spune Mihai Mitoșeru despre relația cu Oana Zăvoranu, la mai bine de 20 ani de când s-au cunoscut:„Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari’/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Mitoșeru a suferit că a fost părăsit de tată, dar l-a iertat pe patul de moarte:'Și acum mă uit în telefon și e greu să văd că nu mă sună' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se menține în formă Monica Davidescu, la 49 de ani: „Nu las niciodată…'

Citește și: Sebastian Dobrincu, exasperat de acuzațiile lui Mimi, fosta lui iubită:’Încă minte despre mine’

Mihai Mitoșeru a împlinit 47 de ani

Marți, 5 iulie 2022, este zi de sărbătoare pentru Mihai Mitoșeru. Prezentatorul TV împlinește frumoasă vârstă de 47 de ani și a făcut și primele declarații despre cum își va petrece ziua de naștere.

Se pare că omul de televiziune va pleca la Roma, alături de câțiva prieteni, să se distreze și speră că va fi o zi de neuitat.

„Mă simt foarte bine astăzi, de ziua mea! Plec la Roma să mă distrez, alături de câțiva prieteni. Mă simt mult mai bine ca la 20 de ani 😊,  fizic și psihic. M-am maturizat. Fizic, nu aveam 78 de kg nici în clasa a VIII-a, deci mă simt mult mai bine', a declarat Mihai Mitoșeru pentru FANATIK, întrebat cum este viața la 47 de ani.

Încă de la primele ore ale dimineții, Mihai Mitoșeru a primit zeci de urări, dar și surprize din partea celor apropiați. Însă, probabil cea mai specială urare a fost din partea lui Noemi, fosta soție.

„La miezul nopții m-a telefonat mama să-mi ureze ‘La mulți ani!. Apoi, imediat, m-a sunat și Noemi, mi se pare normal. Am foarte mulți prieteni care m-au sunat și mi-au adresat urări de ziua mea. Fiecare gând a însemnat foarte mult pentru mine. Sunt chiar foarte bine!', a mai spus Mitoșeru, potrivit sursei citate anterior.

Mesajul lui Mihai Mitoșeru la 47 de ani

Cât de spre regrete, Mihai Mitoșeru spune că are, la fel ca orice om, însă este fericit că mama lui este sănătoasă.

„Dacă am regrete? Habar n-am… cred că avem cu toții, dar pentru mine este important este că sunt ok, sunt viu, că mama e sănătoasă, și că mă distrez de acum înainte, câteva zile… la Roma', a mai spus Mihai Mitoșeru

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton