Cum a trecut Sore peste despărțirea de tatăl fetiței ei: „Nu mai e nimic de zis”

 Borcilă Andreea
.

Cum a trecut Sore peste despărțirea de tatăl fetiței ei. Vedeta a anunțat pe rețelele sociale, în urmă cu ceva timp, că ea și Mircea Julean nu mai formează un cuplu, după ce au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de opt ani. Cântăreața a povestit, recent, cum se înțeleg cei doi acum, dar și cum gestionează relația cu fiica lor, Erin.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața și Mircea Julean au fost împreună opt ani și au împreună o fetiță superbă, pe nume Erin. Cea care l-a făcut cunoștință a fost nimeni alta decât Alina Eremia, colega de breaslă a artistei.

sore-7sore-7

Sore și Mircea Julean, de profesie avocat, au decis să meargă pe drumuri separate, după opt ani petrecuți împreună. Vedeta, deși a fost cerută în căsătorie, nu a ajuns în fața altarului, preferând să-și continue povestea de dragoste exact așa cum e, fără acte.

Citește și: Sore s-a despărțit de tatăl fetiței sale după o relație de 8 ani:”Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu”

Citește și: Cine este Mircea Julean, fostul iubit al lui Sore.Cu ce se ocupă tatăl fiicei artistei

Citește și: Răsturnare de situație. Armin Nicoară și Claudia Puican nu s-au căsătorit, de fapt:”Nu mai putut…”

Citește și: Laura Cosoi, primele declarații despre botezul fiicei sale, Lara:„Vrem să fie aceeași biserică, același preot'

Cum a trecut Sore peste despărțirea de tatăl fetiței ei

Cântăreața și tânărul avocat au decis să-și spună adio, după opt ani de relație. Cei doi au o fetiță superbă, pe nume Erin, în vârstă de șase ani și jumătate. De dragul fiicei lor, relația dintre ei nu s-a schimbat deloc, chiar dacă s-au separat. Ambii au luat hotărârea încă din timpul pandemiei, însă discretă din fire, Sore a ales momentul potrivit în care să le împărtășească fanilor vestea neașteptată. Artista este totodată liniștită și pe plan profesional, iar în afară de muzică, vedeta are propria ei afacere cu haine, fiind pasionată de fashion.

„Mi-am redescoperit exact ceea ce îmi doresc să fac, pentru că am avut timp să mă gândesc, nu am mai fost în agitația continuă și bineînțeles tot acest timp liber l-am dedicat copilului meu și a fost cumva exact potrivit, pentru că ea avea 4 ani când a început pandemia și a fost exact momentul acela în care avea nevoie de toată atenția mea. Și asta se vede pentru că este un copil foarte mișto, are exact tot ceea ce mi-am dorit: are bun simț, este foarte bine educată, are umor, are ironie', a spus Sore, într-un interviu pentru Playtech.ro.

Nu mai e nimic de zis, de adăugat, am gestionat bine situația, astfel încât Erin să nu aibă de suferit. Absolut, da, el este la fel de prezent în viața lui Erin', a mai continuat artista.

Sore: „Vom forma mereu o familie'

Vedeta a anunțat, pe rețelele sociale,că ea și tânărul avocat s-au despărțit: „Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum nu mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz', a scris ea, la un moment dat.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton