Andreea Mantea nu-și lasă copilul la școală, de teama COVID-19: "Atât de tare mă îngrijorează..."

 Dumba Gabriela
.

Andreea Mantea se teme pentru siguranța fiului ei, David și a decis să nu-l lase, deocamdată la școală, până nu este convinsă că băiețelul este în afara oricăui pericol. Bruneta și-a luat toate măsurile de protecție când a izbucnit pandemia COVID-19 și l-a retras pe David și de la grădinița din Istanbul, unde era în primăvară, atunci când cei doi locuiau încă în Turcia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

David ar fi trebuit să înceapă școala în această toamnă, însă Andreea este încă îngrijorată din cauza situației actuale din România și și-a propus să mai aștepte o perioadă, până când scad cazurile de COVID-19.

„Încă nu știu, nu m-am decis încă. Pe cât de tare mi-am dorit să meargă la școală, pe atât de tare mă îngrijorează situația actuală. Voi aștepta o perioadă, să văd evoluția cazurilor din România, apoi voi lua o decizie.', a spus Andreea Mantea, într-un interviu oferit pentru redactia.ro.

„Trebuie să înțelegem cu toții că trebuie să fim prudenți, responsabili”

În martie, Andreea Mantea se afla încă în Turcia, cu fiul ei, acolo unde filma pentru show-ul Puterea Dragostei, de la Kanal D, însă odată ce a epidemia COVID-19 a luat amploare, a pus siguranța lui David pe primul loc.

„L-am retras pe David de la grădiniță, încă de la primele zvonuri cu privire la această situație. Ulterior hotărârii mele s-au închis mai multe școli și grădinițe. O parte dintre ele au intrat în vacanță – vacanța din aprilie s-a reprogramat pentru acum.

Și măsuri de protecție luăm: nu ieșim decât dacă este absolut necesar, nu mergem în zone aglomerate. Stăm în casă sau pe balcon. Și atunci când ieșim din casă, purtăm mască. Dezinfectăm totul. Și înainte de această situație acordam o mare atenție igienei”, declara Andreea Mantea pentru VIVA!, la jumătatea lunii martie.

Citește și:

Andreea Mantea, prima imagine cu iubitul. Au o relație de 5 ani, dar nu l-a arătat niciodată până acum

Andreea spunea, la vremea aceea, că pandemia de coronavirus i-a schimbat toate planurile și evenimentele importante din viața ei.

„Mi-am schimbat toate planurile, atât evenimentele personale, cât și profesionale, vacanțele. Am oprit totul. Trebuie să înțelegem cu toții că trebuie să fim prudenți, responsabili. Măsurile luate sunt pentru a combate această pandemie; ar trebui să fim uniți și ar trebui să încercăm să ne respectăm, să nu mai arătăm cu degetul. Să ne acceptăm, să fim constienți de răul pe care am putea să îl facem involuntar persoanelor dragi', ne mai declara ea, în martie.

andreea-mantea-si-fiul-ei-davidandreea-mantea-si-fiul-ei-david

A renunțat la Puterea Dragostei și s-a mutat în România pentru David

În această vară, Andreea Mantea a renunțat, după doi ani, la emisiunea Puterea Dragostei, a cărei prezentatoare era, și s-a întors în România. Inițial, s-a crezut că din cauza iubitului ei, însă motivul real din spatele deciziei sale este David.

Surse din proximitatea vedetei au afirmat că vedeta a început să-și facă probleme în momentul în care a realizat că David va trebui să înceapă școala, iar programul ei de lucru infernal nu i-ar fi permis să se ocupe de el cum se cuvine, dat fiind că erau zile în care ajungea acasă și la 3 dimineața.

Mai mult, dacă ar fi rămas în Turcia, David ar fi trebuit să urmeze o școală cu predare în limba engleză, iar programa ar fi fost total diferită de cea din România. „Vreau și eu să trăiesc. Vreau să am timp și pentru mine’, a mărturisit Andreea Mantea pe canalul ei de YouTube.

„Copilul meu trebuia să fie alături de bunicii lui, de tatăl lui, de prietenii lui, de familia lui de aici din România. Nu zic că nu i-aș fi putut oferi și o creștere frumoasă și de acolo (n.r. Turcia), nu zic că acolo nu avea prieteni, nu zic că nu era frumos și interesant, dar eu vreau să-i ofer o educație, o creștere și o copilărie frumoasă aici în România.

Vreau să se dezvolte alături de români. Am nevoie de el să se dezvolte și să crească în mediul ăsta, în sânul familiei, pentru că mă întreba non-stop de ce bunicii nu vin să ne vadă, de ce nu mergem acasă’, a spus Andreea.

David are aproape cinci ani și jumătate și este fiul Andreei Mantea și al lui Cristi Mitrea, însă fiecare dintre ei are o viață separată, dar au o relație foarte bună în rolurile de părinți pentru fiul lor.

Citește și:

Andreea Mantea, adevăratul motiv pentru care a plecat de la Puterea Dragostei: „David îmi punea tot felul de întrebari ciudate”. Ce va face după ce și-a dat demisia

Puterea Dragostei a funcționat și pentru Andreea Mantea! Vedeta Kanad D, tratată ca o prințesă de iubitul ei: „În fiecare zi, el…




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton