Simona Halep, împreună cu logodnicul Toni Iuruc la botezul nepotului său! Motivul pentru care micuțul Stere a fost creștinat mai devreme

 Dumba Gabriela
.

Simona Halep a participat marți la botezul nepotului ei, Stere și a postat pe Instagram fotografii senzaționale, în care apare alături de familie. De altfel, data pentru creștinarea celui mic a fost stabilită special pentru ca Simona să poată participa, având în vedere că sportiva trebuie să plece la Roma, acolo unde va disputa penultimul său turneu din acest sezon.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cel mai mic membru din familia Halep a primit numele Stere, după bunicul său din partea tatălui, așa cum cere o veche tradiție la aromâni. Așa cum era de așteptat, Simona Halep a mers însoțită la fericitul eveniment de logodnicul ei, Toni Iuruc.

Pentru că Simona urmează să plece la ultimele turnee ale sezonului, cel de la Roma, care va avea loc săptămâna viitoare, și cel de la Roland Garros, programat în perioada 27 septembrie – 11 octombrie, familia ei a decis să programeze puțin mai devreme botezul micuțului Stere, astfel încât să poată participa la eveniment și mătușa lui celebră. Acesta s-a născut la 19 iulie. Practic, a fost procesul invers petrecut în cazul Taniei, celălalt copil al lui Nicolae și Luminița Halep. Aceasta s-a născut la 13 octombrie 2016, dar botezul a avut loc abia patru luni mai târziu, la 17 februarie 2017, tot pentru ca Simona să poată participa la eveniment, așa cum a observat Click!.

halep-botez-cover_f61799cd6bhalep-botez-cover_f61799cd6b

Simona a postat o serie de fotografii de la botez pe contul său de Instagram, iar într-una dintre poze apare împreună cu viitorul soț, Toni Iuruc, într-o ipostază drăgăstoasă, așa cum sportiva nu apare foarte des în public.

Citește și:

Ce spunea Simona Halep despre familie și copii acum câțiva ani. FOTO de colecție!

La botezul nepoțelului Stere, Simona Halep a purtat o rochie Valentino cu un mesaj în limba engleză: 'Your Wings Make Me Feel Free' ('Aripile tale mă fac să mă simt liberă'), al cărei preț este de 2.000 de euro.

Simona Halep (28 de ani) și Toni Iuruc (41 de ani) sunt împreună din iulie 2018. Cei doi sunt foarte discreți cu viața personală, iar imaginile în care apar împreună sunt rare, motiv pentru care reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Simona Halep își dorește trei copii

În urmă cu aproape un an, Simona Halep era cerută în căsătorie de iubitul ei și împreună plănuiau nunta, care urma să aibă loc în luna septembrie 2020. Însă, pandemia COVID-19 le-a dat planurile peste cap și cum restricțiile nu permit o nuntă grandioasă, așa cum visau, au decis să amâne evenimentul.

„Simona își dorește minumum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum, Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă niște ani, vor deveni părinți abia când ea va face un pas înapoi din lumea sportului pentru a se dedica familiei’, spunea un apropiat al familiei Halep anul trecut.

Citește și:

Cum decurge relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Un singur detaliu o supără adesea pe sportivă: „El îmi zice – nu ești la tenis, ușor!”

foto: Instagram Simona Halep

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton