Inna și Deliric, surprinși în ipostaze tandre. Cum se comportă cei doi îndrăgostiți când nu știu că sunt fotografiați

 Lupescu Anca
.

Vestea că Inna are un nou iubit a circulat rapid în presă. A mai durat foarte puțin până ce s-a aflat că noul iubit al vedetei este un celebru cântăreț de rap din România. Deliric și Inna par că nu se potrivesc deloc, însă ipostazele în care au fost surprinși contrazic gurile rele, asta pentru că cel mai nou cuplu din showbiz pare extrem de fericit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Artista a fost mereu discretă când a venit vorba de iubiții ei. În tot acest timp au existat numai zvonuri despre posibili iubiți ai Innei. Acum, vedeta este cu adevărat fericită și se afișează atât în online, cât și în public cu noul ei iubit.

Inna și Deliric și-au oficializat relația pe rețelele de socializare în urmă cu aproximativ o lună.

inna-840×500inna-840×500

Cu ocazia zilei lui de naștere, Inna a postat o fotografie doar cu el, în care i-a urat la mulți ani. În același mesaj, cântăreața a declarat că Deliric este persoana și rapper-ul ei preferat din lume.

„Nu obişnuiesc să vorbesc despre viaţa mea personală şi nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Aţi fost vigilenţi, a declarat vedeta.

Cei doi au fost plecați împreună într-o vacanță, moment în care fanii și-au dat seama că relația lor este oficială.

Paparazzi WOWBIZ i-au surprins pe cei doi în timp ce se plimbau pe străzile Bucureștiului, după care s-au oprit la o terasă.

Inna și Deliric par foarte fericiți unul în compania celuilalt. Chiar dacă nu s-au sărutat, ei s-au ținut de mâini și au mers îmbrățișați. Cât timp au stat la terasă, cei doi au zâmbit non-stop și s-au relaxat.

Inna a fost cerută în căsătorie

Nu demult, Inna povestea fanilor săi că a fost cerută în căsătorie, însă nu a făcut pasul cel mare pentru că, atât ea, cât și iubitul ei de atunci au realizat că nu sunt pregătiți pentru căsătorie.

‘Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi.’, a declarat vedeta, acum ceva timp, fără a dezvălui identitatea respectivului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton