Care a fost primul loc de muncă al lui Neti Sandu, înainte de a veni la PRO TV. Job-ul nu avea nicio legătură cu televiziunea / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Neti Sandu este de 25 de ani la PRO TV, însă puțini știu ce a făcut înainte de prima apariție la emisiunea „Ora 7, Bună dimineața'. Vedeta ne-a povestit ce alt loc de muncă a avut înainte de intra în echipa din care face parte și astăzi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

E vedetă de 25 de ani, însă se numără printre cele mai discrete persoane publice. Ne spune în fiecare dimineață la PRO TV ce ne-au pregătit astrele, însă vorbește destul de rar despre viața sa.

Vedeta s-a deschis de data aceasta și ne-a povestit despre emoțiile din prima zi de muncă la PRO TV, dar și ce job a avut înainte de intra pe post.

Citește și: Cum rezistă căsnicia cuplului Adda – Cătălin Rizea, în ciuda geloziei și a certurilor:„Amândoi suntem geloşi. Diferența este că eu recunosc'/ EXCLUSIV

Neti Sandu a apărut prima dată PRO TV la matinalul „Ora 7, Bună dimineața', alături de Florin Călinescu. Vedeta a trecut prin niște emoții greu de descris, mai ales că emisiunea era în direct ceea ce sporea tensiunea.

„Prima zi a fost extraordinar de plină de emoții, o explozie de emoții, pentru că era prima dată când făceam parte dintr-o emisiune. Era matinalul „Ora 7, Bună dimineața'. Nu repetaserăm decât, eu cel puțin, vreo două săptămâni înainte și acum era directul, care era copleșitor. Și eram cu Florin Călinescu și după ce s-a terminat emisiunea ne-am strâns toți și am stat vreo 4 ore să analizăm cum a fost emisia și m-a întrebat cum m-am simțit și i-am zis că m-am simțit, nu știu cum eram, de parcă eram doamna Sanda Țăranu de la TVR”, ne-a povestit Neti Sandu.

Citește și: Secretul lui Neti Sandu. Are aceeași coafură de 25 de ani și mulți sunt convinși că poartă perucă:”Fiecare stilist a vrut să-mi schimbe tunsoarea”/ EXCLUSIV

Neti Sandu: „Am fost bibliotecară timp de 18 ani”

Totuși, vedeta nu a lucrat dintotdeauna la PRO TV, iar primul loc de muncă nu a avut nicio legătură cu televiziunea. Neti Sandu a început să lucreze din tinerețe, pe la aproximativ 19 ani. La PRO TV a venit în anul 1995, când avea în jur de 37 de ani.

Neti-Sandu-1-1Neti-Sandu-1-1

Până atunci, Neti Sandu a lucrat, timp de 18 ani, ca bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură.

Citește și: Are sau nu Neti Sandu perucă?Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV a spulberat misterul

„Înainte să lucrez la PRO TV am fost bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură. 18 ani. Și cu 25 la PRO fac niște ani”, ne-a mai spus vedeta.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton