Cine este Claudia Ciobanu de la Mireasa. E cântăreață și vrea un bărbat care să o susțină financiar

 Stamen Diana
.

Claudia Ciobanu este concurentă în sezonul 2 de la Mireasa și cine are fi crezut că are o voce de aur. Bruneta a reușit să impresioneze mamele încă de când a pășit în casă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Claudia Ciobanu s-a înscris la Mireasa pentru a găsi un băiat care să o facă să vibreze și cine știe cine este cel care îi va fura inima. Concurenta are 31 de ani și este din Arad. Bruneta este solită și a termina Conservatorul, unde a studiat muzica clasică. De la vârsta de 16 ani, Claudia face parte dintr-un band.

Mamele au fost impresionate de vocea ei și i-au făcut foarte multe complimente. Claudia Ciobanu de la Mireasa este vegetariană, însă cine va fi iubitul ei va fi servit și cu preparate din carne, pentru că se pricepe foarte bine la gătit.

'Sunt consultant financiar în asigurări de viață și mai sunt și solistă. Orice gen cânt. Am termina muzica clasică. (…) Dacă tu vei fi cel care mă va face să vibrez de emoție, vei fi al meu. Sunt balanță și am 1.60 m. Sunt vegetariană, dar știu să gătesc și cu carne. Nu-mi place să spăl vase. Dacă e să fie acel click din prima, o să fie', a spus Claudia Ciobanu de la Mireasa.

Cine-este-Claudia-Ciobanu-de-la-Mireasa-1Cine-este-Claudia-Ciobanu-de-la-Mireasa-1

Citește și: Cine este Lorena Corbu de la Mireasa. Nu e prima dată când participă la un show matrimonial

Cine este Claudia Ciobanu de la Mireasa

Concurenta știe foarte bine ce vrea de la viață, dar și cum arată bărbatul ideal pentru ea. Claudia Ciobanu de la Mireasa a avut ultima relaţie serioasă în urmă cu 3 ani, însă s-a încheiat din cauza geloziei lui. Solista îşi doreşte ca în casa Mireasa să cunoască un bărbat matur, educat şi sincer, care să o poată susţine atât emoţional, cât şi material.

Citește și: Cine e Ștefania Urecheatu de la Mireasa. A participat și la Puterea Dragostei: 'Bărbatul potrivit trebuie să fie matur'

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton