Andreea Mantea, replică pentru cei care cred că este însărcinată: "Sunt grasă, am șunculiță"

 Dumba Gabriela
.

Andreea Mantea a răbufnit după ce a fost întrebată de mai multe ori dacă este însarcinată. Vedeta Kanal D spune că nu mai suportă această curiozitate a fanilor și, încercând să le închidă gura, le-a transmis că este doar grasă, nu are burtică de gravidă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea a explicat de nenumărate ori că a cam luat câteva kilograme în greutate, însă gurile rele nu s-au putut abține și au ținut cu orice preț să o atace. Bruneta spune că și-ar dori să mai aibă încă un copil, dar nu este cazul, iar formele despre care unii cred că se datorează unei sarcini au drept cauză mâncarea în exces.

81193003_2955369371173853_8654402845681909760_n_3823310081193003_2955369371173853_8654402845681909760_n_38233100

„Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunuei analize. Problema e ca adlu din ziare ca sunt insarcinată de vreo doi ani. Cumva am intrecut elefantul la gestație. Sunt însăcrinată d evreo doi ani și nu mai nasc.

Ce sarcină încăpățânată. Eu nu am voie să fiu grasă, Andreea Mantea este grasă, are butică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată.

Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeti-mă. (…) De doi ani încpace, mă de doi ani…nu, nu sunt, sunt doar grasă”, a explicat Andreea Mantea pe Instagram.

Citește și: Cum se simte Mioara Roman, după ce a fost internată, din nou, în spital:„Anul ăsta facem sărbătorile fără mama’

Citește și: Anca Serea se simte rău, deși analizele îi ies bine:„Sunt foarte epuizată și obosită’

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Vica Blochina soției lui Victor Pițurcă, după ce a fost timp de 16 ani amanta lui Pițurcă: „Poate am rănit…'

Cum a aflat Andreea Mantea că e însărcinată cu David

După filmările de la Burlăcița, Andreea Mantea a rămas într-o relație cu Cristi Mitrea, iar vedeta a rămas la scurt timp însărcinată, deja după ce ea și partenerul său anunțase despărțirea.

Ea nu a știut că va urma să aibă un copil, însă și-a dat seama de acest aspect în momentul în care a crezut că e la un pas de accident.

Andreea Mantea a povestit că în timp ce se afla noaptea în mașină a avut impresia că un alt autoturism ar putea să o izbească din plin, iar atunci și-a dus mâna la burtă pentru a-și proteja pruncul, dar fără să știe că ar avea un suflet în pântece.

Ea a ținut să spună că în acel moment și-a dat seama că într-adevăr e însărcinată, iar ulterior a mers la un control unde a și aflat că lucrurile chiar așa stăteau, iar ea urma să aducă pe lume un copil în doar câteva luni.

'Eram în țară când am simțit, am știut eu că sunt însărcinată. Eram în trafic, era noapte, mă grăbeam să ajung undeva și în momentul în care o mașină de pe sensul celălalt a schimbat doar banda, a venit de pe banda 1 pe banda 2 a lui, cumva s-a apropiat de axul drumului, iar când a schimbat farurile au fost întreptate către mine.

Când le-am văzut m-am speriat și mi-am dus mâna la burtă că am crezut că o să intre în mine, eu am vrut să-mi protejez sarcina, atunci am aflat că sunt însărcinată, atunci am conștientizat eu', a spus Andreea Mantea, potrivit Spynews.ro.

Cristi Mitrea nu și-a recunoscut copilul de la bun început, însă în timp și-a dat seama că micuțul David într-adevăr este băiatul său, însă deși a încercat să aibă o legătură cu el, fiul Andreei Mantea nu și-a dorit să mai meargă la el acasă, motiv pentru care au rupt și orice legătură.

În prezent vedeta e singura care are grijă de copilul său.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton