Cum arăta Andreea Esca în urmă cu 30 de ani. Imagine rară cu prezentatoarea TV

 Dumitrache Laura
.

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Recent, vedeta TV și-a luat fanii prin surprindere după ce a postat pe rețelele de socializare o imagine cu ea de când avea doar 19 ani. Internauții au fost surprinși au avut reacții care mai de care interesante.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca are o carieră longevivă pe micul ecran, mai ales la pupitrul știrilor. Vedeta a devenit ușor de recunoscut datorită coafurii care a consacrat-o și care a rămas aproape la fel în decursul anilor. Cu toate astea, Andreea Esca le-a arătat internauților o altă latură a ei. Prezentatoatea TV a postat în mediul online o imagine cu ea de pe vremea când abia își luase permisul de conducere.

Andreea Esca la 19 aniAndreea Esca la 19 ani

Prezentatoarea de știri de la PRO TV este și una dintre cele mai urmărite persoane publice din mediul online, având o comunitate de aproximativ 600.000 de oameni ce o urmăresc pe Instagram. Andreea Esca este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe urmăritorii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața sa.

Citește și: Ce părere are Andreea Marin despre Andreea Esca:„E un exemplu'

Citește și: Ce zice Andreea Esca despre plecarea de la PRO TV:„Am vrut la un moment dat să…'

Citește și: Cum a reacționat fiul Vicăi Blochina când l-a văzut prima dată pe tatăl său, Victor Pițurcă:„Sunt eu, copilul tău…'

Citește și: Andrea Marin, despre rolul Muma Pădurii, la Masked Singer:„Mi se propusese un personaj mult mai blând'

Cum arăta Andreea Esca la 19 ani, acum 30 de ani

Vedeta TV a postat pe Instagram o imagine cu ea de pe vremea când avea doar 19 ani. Andreea Esca arăta complet diferit, având un alt look decât cel actual. La un an de la când a împlinit vârsta majoratului, prezentatoarea de știri nu a mai așteptat și a dat de permis de conducere. Andreea a devenit șofer în urmă cu 30 de ani, chiar în ziua de 13 decembrie.

Pentru a marca un astfel de moment, știrista a postat prima fotografie cu ea de pe permisul de conducere. Trăsăturile au rămas intacte, iar singura diferență este părul care a suferit o schimbare majoră. La 19 ani, Andreea Esca avea un păr lung și des, care îi scotea în evidență trăsăturile fine. „Pe 13 decembrie, acum fix 30 de ani, imi luam carnetul de sofer':) iar aceasta este fotografia de pe el 😂😂😂', a scris Andreea Esca în dreptul imaginii. 

Cum au reacționat internauții

Fanii din mediul online au rămas surprinși de postarea Andreei Esca. Majoritatea au fost extrem de încântați de faptul că le-a oferit ocazia să o vadă și în altă ipostază. Imaginea cu Andreea Esca i-a determinat pe fani să o asemene fie cu Aris, fiul ei, fie cu celebra artistă Adele. Cu toate astea, toți internauții sunt de acord că părul lung o prinde foarte bine pe știristă.

„Aris bucățică ruptă/ Ce mult vă seamă Aris/ Ce frumoasa ești cu parul lung și ce bogat era. Bineînțeles erai doar un copil. Te îmbrățișez mult!/ In poza aceasta semanati cu Adele😊', sunt doar o parte dintre comentariile lăsate de internauți la ultima postare. 

Andreea Esca, despre secretul carierei sale

De multe ori, Andreea Esca a fost întrebată cum a reușit să-și croiască drumul în televiziune, iar vedeta a dezvăluit care este secretul carierei sale de succes. Prezentatoarea de știri a mărturisit că pentru ea, prezentatoarea știrilor este mult mai decât o simplă citire a prompterului.

„E adevărat ca nu am fost niciodată omul care să zică nu, orice mi s-a propus am fost deschisă, m-am dus si am încercat.. nu pot să zic ca mi-am dorit ceva şi nu am muncit. Nu am citit niciodată un text pe care eu să nu fi intervenit… aşa mi se pare normal ca atunci când scoti ceva pe gură să întelegi ce spui si să transmiţi in cea mai bună formă mesajul telespectatorilor. Şi întotdeauna când aud asta le zic: da, suntem niste cititori de prompter, ia veniti şi dumneavostră… important e să fim niste cititori de prompter cu talent', a declarat Andreea Esca, potrivit Click.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton