Anamaria Prodan a depus două plângeri penale împotriva lui Reghe: "Domnia sa a introdus acțiune doar de divorț"

 Dumitrache Laura
.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a transformat într-un adevărat război. Impresara îi aduce numeroase acuzații încă soțului ei, mărturisind că antrenorul ar fi luat bani din averea familiei. La rândul lui, Reghe neagă aceste acuzații. Astfel, Anamaria Prodan a luat atitudine și spune că a depus două plângeri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au decis să meargă pe drumuri separate după 15 ani de căsnicie. Deși impresara și-a dorit ca lucrurile să se desfășoare în liniște, situația a luat o altă amploare, iar între cei doi soți a izbucnit un scandal de proporții.

anamaria-prodan-reactie-furibunda-reghe-8anamaria-prodan-reactie-furibunda-reghe-8

Au fost depuse actele de divorț, iar în luna februarie a anului viitor, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor avea prima înfățișare. Agentul FIFA l-a acuzat pe antrenor că a luat din banii familiei, dar acesta a negat toate acuzațiile, mărturisind că nu a făcut niciodată acest lucru. Reacția Anamariei Prodan l-a dezvăluirile făcute de soțul ei.

Citește și: Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali continuă:”Mă duc frumos, la Poliție”

Citește și: Laurențiu Reghecampf, adevărul despre pozele cu Anamaria Prodan goală:”Am şters mail-urile”

Citește și: Cum arăta Andreea Esca în urmă cu 30 de ani.Imagine rară cu prezentatoarea TV

Citește și: Denisa și Raluca de la Bambi, victimele bullying-ului în liceu:„Au călcat în picioare CD-urile cu noi'

Anamaria Prodan a depus două plângeri penale împotriva lui Reghe

Anamaria Prodan l-a acuzat pe Reghecampf că ar fi luat din banii familiei, ceea ce a declanșat un adevărat război între cei doi. Vedeta a postat în mediul online un mesaj în care menționa că antrenorul a luat acești bani pentru a-i transfera în contul actualei sale iubite. Auzind aceste acuzații, Reghecampf i-a spus soției sale, mărturisind că nu a luat niciun bun din averea familiei sau din banii moșteniți de la Ionela Prodan. În acest context, impresara a depus două plângeri penale și vrea să afle cine i-a luat din bunuri, dar și cine a distribuit în spațiul public imaginile cu ea goală.

„Domnia sa a introdus acțiune doar de divorț, însă fără partaj. Probabil foarte speriat de faptul că mizeria vieții domniei sale nu o mai ascundem sub preș. .(…)Astăzi, subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria. Buftea 2 plângeri penale. Urmând că organele abilitate să constate cine a sustras bunurile și banii familiei PRODAN Reghecampf”, a fost mesajul transmis de Anamaria Prodan, potrivit Libertatea.ro.

Reghecampf neagă acuzațiile Anamariei Prodan

După ce a auzit că soția sa îl acuză că ar fi sustras bani din averea familiei sau bunuri din moștenirea lăsată de regretata interpretă de muzică populară, Reghecampf i-a dat replică Anamariei Prodan. „Cu privire la moștenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă. Menționez că nu am revendicat niciun bun din componența acesteia și nici nu am formulat vreodată pretenții în acest sens.

Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna. August 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale.', a spus antrenorul în comunicatul oficial transmis luni, 13 decembrie.

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Reghe

Chiar dacă de curând a lăsat de înțeșes că nu va mai discuta public despre relația cu Laurențiu Reghecampf, fiica Ionelei Prodan a avut un discurs nemilos după ce a aflat că soțul ei a făcut o ședință foto publică cu iubita sa. 'Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv.

Acesta este doar începutul degradării lui.De astăzi gata! Am închis `forever` subiectul `gâsca păcălită de, să zicem drăguț, vulpe`. Îi urez baftă în acest cumplit declin. Sper la bătrânețe să primească un pahar de apă„, a mai spus Anamaria Prodan, potrivit Digisport.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton