Cum a reacționat George Burcea după ce s-a speculat că Viviana Sposub este însărcinată: „O poză pe Instagram nu este...”

 Martin Lorena
.

Cum a reacționat George Burcea după ce s-a speculat că Viviana Sposub este însărcinată. În promo-ul pentru ediția de miercuri a emisiunii Bravo, ai stil!, Viviana Sposub le spune juraților că este însărcinată. Acest lucru poate fi doar o poveste, însă a ridicat foarte multe semne de întrebare în rândul telespectatorilor. Speculațiile au fost cu atât mai fondate deoarece iubitul acesteia a postat pe Instagram o imagine cu un picior de bebeluș. Acum, George Burcea dă cărțile pe față și spune dacă iubita lui este sau nu gravidă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea și Viviana Sposub formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Cei doi au declarat în nenumărate rânduri că își doresc să devină părinți, deși actorul are două fetițe din căsnicia cu Andreea Bălan. În ediția de miercuri a emisiunii Bravo, ai stil!, finalista de la Ferma Vedetelor spune că este însărcinată. Aceasta ar putea fi doar o poveste pentru show, însă publicul a ridicat câteva semne de întrebare.

George-Burcea-bebeGeorge-Burcea-bebe

Cu atât mai mult, George Burcea a postat pe Instagram o imagine în care apare piciorul unui bebeluș și mesajul „It’s coming'. Acest lucru a atras și mai mult atenția publicului.

Citește și: Nicoleta Dragne, reacție acidă după atacul subtil al lui George Burcea către Andreea Bălan:„Nu are loc de ea'

Citește și: Care a fost testul suprem al relației dintre Viviana Sposub și George Burcea:„Să vedem dacă rezistăm…' / EXCLUSIV

Citește și: Vlad Drăgulin, amenințat cu moartea într-o shaormerie din Capitală:„Ia zi, unde vrei să-ți fac buzunar?'

Citește și: Lady Gaga, nominalizată la Globurile de Aur pentru rolul din filmul „House of Gucci'. Lista completă

Cum a reacționat George Burcea după ce s-a speculat că Viviana Sposub este însărcinată

După ce s-a speculat în mediul online că Viviana Sposub este însărcinată, George Burcea a decis să spună lucrurilor pe nume. Acesta a menționat că o poză postată pe Instagram nu reprezintă confirmarea unei sarcini.

„Viviana nu este însărcinată. Nu există așa ceva acum. Avem alte proiecte de care ne ocupăm. O poză de pe Instagram nu este o confirmare la sarcină', a declarat actorul, pentru Click.ro.

Viviana Sposub: „De un an și trei luni aștept să divorțeze'

La o gală a emisiunii Bravo, ai stil!, Viviana Sposub a decis să facă un roast atât pentru colegele sale, cât și pentru prezentator și membrii juriului. Aceasta a decis să se și auto-ironizeze, motiv pentru care a adus în fața telespectatorilor comentariile pe care le primește cel mai des pe rețelele de socializare.

„Eu sunt Viviana Sposub alias spărgătoarea de case, așa că fetelor daca divorțați și apoi vă combinați și fostul soț rămâne liber vreo șase luni, încuiați ușile că vin peste voi și vi-l fur. De mică m-am visat mireasă, doar că de 1 an și 3 luni Burcea îmi tot zice că mă ia de mireasă și tot de un 1 an și 3 luni, eu aștept… să divorțeze!’, a spus Viviana la Kanal D.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton