Andreea Tonciu participă la Survivor România 2022. Este prima vedetă confirmată în competiție

 Dumitrache Laura
.

Andreea Tonciu este prima vedetă confirmată la Survivor România 2022. Vedeta este decisă să-și testeze limitele și să descopere cât de puternică este. Andreea Tonciu nu a mai participat la show-uri în care să-și testeze abilitățile fizice. Astfel, bruneta a decis să meargă pe insula dominicană și să facă față provocărilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Telespectatorii au avut parte de o surprinză majoră, după ce au aflat că Survivor România este acum deținut de PRO TV. În edițiile trecute, reality show-ul a fost difuzat la Kanal D. Până acum nu au fost anunțate vedetele care vor participa la Survivor România TV. Ei bine, se pare că primul nume de pe listă este cel al Andreei Tonciu. Bruneta este decisă să intre în cursă cu multe obstacole.

cine este andreea tonciu de la splash vedete la apacine este andreea tonciu de la splash vedete la apa

În ultima perioadă s-au vehiculat mai multe nume sonore printre viitori concurenți, printre care Otilia Bilionera și Marian Drăgulescu. Cei doi au mai participat și la alte reality show-uri precum „Ferma Vedetelor' sau „Asia Express'.

Citește și: Nume noi vehiculate pentru Survivor România 2022.Sora lui Culiță Sterp este pe listă

Citește și: Negocieri pentru Survivor România.Ce vedete sunt în cărți pentru noul sezon

Citește și: Andreea Mantea, replică pentru cei care cred că este însărcinată:„Sunt grasă, am șunculiță'

Citește și: Cum arăta Andreea Esca în urmă cu 30 de ani.Imagine rară cu prezentatoarea TV

Andreea Tonciu participă la Survivor România 2022

Spre surprinderea unora, prima vedetă confirmată la Survivor România este Andreea Tonciu. Vedeta este mai hotărâtă ca niciodată să facă față provocările de pe insula Dominicană. Potrivit Ciao.ro, Andreea este primul nume de pe lista reality show-ului. De asemenea, se zvonește că Alex Vela, Antonia și Dorian Popa ar fi primit oferte pentru a participa la cel mai dur reality show care se va filma în Republica Dominicană.

'Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puțin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă', a declarat directorul de programe PRO TV.

Când va începe Survivor România 2022

Filmările noului sezon Survivor România 2022 sunt programate să înceapă în ianuarie 2022, iar echipa de producție fiind deja pe insulă pentru amenajări. Pro Tv a anunțat deschiderea înscrierilor pentru publicul larg, prin completarea unui formulat. Acesta este un pas dificil pentru oameni, deoarece un singur răspuns greșit va nărui șansa de a lupta în dura competiție.

Oamenii ar trebui, în primul rând, să-și facă un examen de conștiință fizic și spiritual, până să facă partea practică – să completeze formularul de înscriere. Ei trebuie să știe că vor să ajungă acolo și că totemul de imunitate e ceea ce își vor dori mai mult decât orice pe lumea asta', a declarat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.

Ce premiu se câștigă la Survivor 2022


Survivor România 2022 va reveni pe micile ecrane cât de curând, iar telespectatorii sunt nerăbdători să afle cine sunt vedetele care vor accepta să aibă o experiență de neuitat. Producătorii au anunțat că sunt în căutarea de concurenți, iar aceștia trebuie să îndeplinească anumite condiții.

Marele câștigător ca pleca acasă cu marele premiu. Concurenții vor face parte din două echipe, care vor lupta pentru a câștiga imunitate, dar și mai multe avantaje. Concurentul care va rezista până la final va pleca acasă cu suma de 100.000 de euro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton