Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022. Andreea Tonciu și CRBL se află printre concurenți

 Cica Cristina
.

Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022! Așteptarea a luat sfârșit. După ce s-au vehiculat mai multe nume, s-au anunțat oficial cine sunt concurenții Faimoși din acest sezon Survivor, care se va difuza la PRO TV. Cei 12 Faimoși din acest sezon au venit în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022. După luni de așteptare, în sfârșit s-a aflat cine sunt Faimoșii care vor pleca anul viitor în junglă, în lupta pentru marele premiu. Viitorii concurenți care vor face parte din echipa Faimoșilor au fost prezentați în emisiunea lui Cătălin Măruță.

otiliaotilia

Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022 – lista concurenților

Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022. S-au anunțat cei 12 concurenți care vor face parte din echipa Faimoșilor: Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac sunt concurenții din echipa Faimoșilor de la Survivor 2022.

„Dragilor o să o vedeți pe adevărata Andreea Tonciu în această emisiune”, a spus vedeta.

Concurenții urmează să plece în Republica Dominicană, iar show-ul va fi prezentat de Daniel Pavel, care va însoți concurenții în aceastp aventură.

Citește și: Andreea Tonciu participă la Survivor România 2022.Este prima vedetă confirmată în competiție

Citește și: Ce sunt întrebați concurenții la castingul pentru Survivor România 2022

Citește și: Cum a reacționat George Burcea după ce s-a speculat că Viviana Sposub este însărcinată:„O poză pe Instagram nu este…'

Regulile Survivor 2022

Concurenții sunt împărțiți în două triburi și vor lupta zi de zi în concursur pentru a obține imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, una dintre echipe își elimină un membru.

„Ai o rezistență fizică de neegalat. Mental ești de nezdruncinat. Ai abilități de strateg și spirit de învingător. Ești ca acasă într-un mediu ostil, departe de civilizație. Lipsurile și obstacolele sunt pentru tine doar ocazii să arăți că limitele pot fi depășite. Dar ai ce trebuie să câștigi «Survivor», cel mai dur reality show din lume?', se anunță în mesajul publicat de producătorii emisiunii „Survivor' 2022.

 „Oamenii ar trebui să își facă un examen fizic și nu în ultimul rând unul spiritual. E foarte important până să facă partea practică, să îi contacteze pe colegii noștri de la Pro TV. E foarte important să știe că vor să ajungă acolo și că imunitatea aia e ceea ce își vor dori orice mai mult pe lumea aceasta', a declarat prezentatorul Daniel Pavel la Pro TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton