Andreea Esca, surprinsă dansând la un eveniment monden. A făcut senzație pe ringul de dans: "Mereu mi-a plăcut să..."

 Radulescu Ruxandra
.

Andreea Esca, surprinsă dansând la un eveniment monden. Vedeta este o profesionistă desăvârșită atunci când este la pupitrul știrilor, dar se pare că se descurcă destul de bine și pe ringul de dans. Andreea Esca a fost recent invitată la un eveniment monden, alături de colega ei, Paula Herlo. Cele două s-au relaxat și s-au bucurat din plin de atmosferă și muzica bună. Andreea Esca a fost mai dezinhibată decât o vede publicul la TV și și-a etalat mișcările de dans.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca, surprinsă dansând la un eveniment monden. Andreea Esca a fost dintotdeauna un exemplu de profesionalism, când vine vorba de televiziune. Ceea ce a făcut-o să fie îndrăgită de public au fost naturalețea și atitudinea degajată pe care a afișat-o mereu. Vedeta își ia foarte în serios cariera, însă are și momente de relxare, pe care le petrece tot cu colegii din redacție. Andreea Esca a luat parte la un eveniment monden împreună cu jurnalista Paula Herlo. Esca a decis să lase la o parte, pentru câteva momente, responsabilitățile de prezentatoare a știrilor PRO TV și să se distreze pe ringul de dans.

319334031_1173214290064686_5508221901238555963_n319334031_1173214290064686_5508221901238555963_n

Andreea Esca, surprinsă dansând la un eveniment monden

Andreea Esca, prezentatoarea știrilor PRO TV, este una dintre cele mai apreciate vedete de pe micul ecran. Ea își ia în serios meseria, căreia i s-a dedicat aproape în totalitate, însă câteodată simte nevoia să se detașeze puțin de atmosfera de lucru. Andreea Esca a petrecut o seară superbă alături de Paula Herlo la un eveniment monden. Esca a s-a simțit extraordinar în compania colegilor și și-a reîncărcat bateriile. Cel mai surprinzător moment a fost atunci când, vedeta a început să danseze, demonstrând că are ritm și se pricepe la dans, mult mai bine decât s-ar fi crezut.

Citește și: Ce spune Andreea Esca despre salariul ei:'A rămas ca bancurile cu Bulă'

Citește și: Cum arăta Andreea Esca în anul 1992, la începutul carierei în televiziune:'Prima mea delegație'

Citește și: Octavia Geamănu și soțul ei, Marian Ionescu, dorm în camere separate:'Avem fiecare spațiul nostru'

Citește și: Cine este tatăl Biancăi Drăgușanu. Vedeta a rămas cu el după divorțul părinților:'Am fost un copil amărât. Făcea pe reșou cartofi prăjiți'

Colegii si prietenii sunt foarte importanti pentru mine! Mereu mi-a placut sa fac parte dintr-o comunitate pe care sa o admir, de la care sa invat, alaturi de care sa rad mult, care sa ma inspire si sa ma motiveze!”, a scris Andreea Esca despre seara memorabilă pe care a petrecut-o în compania colegilor.” a scris Esca pe social-media.

La eveniment au mai luat parte și alte vedete din presă și nu numai, precum Andreea Berecleanu, prezentatoarea Roxana Hulpe, Andrei Duban sau Corina Caragea.

Andreea Esca, despre primii pași în televiziune: „Sunt instinctuală”

Andreea Esca și-a început cariera în 1992, când a devenit prezentatoare de știri pentru televiziunea SOTI. SOTI a fost prima televiziune privată din România, în cadrul căreia a activat și Andreea Marin. Esca a vorbit despre primii pași în televiziune și cum a format-o fiecare experiență pe care a trăit-o pentru a ajunge la succesul din prezent. Acesta a mărturisit că a devenit mai sigură pe ea și a învățat să-și asculte instinctul, când vine vorba de profesia de jurnalist.

Cred că între timp s-a acumulat experiență și mi se pare mai ușor să trec peste momente pe care le considerăm mai dificile sau vreo problemă tehnică, lucruri din astea concrete. Cred că încet, încet înveți să faci în așa fel încât să nu se observe absolut nimic în fața telespectatorilor.
Cred că acumulezi această experiență și te ajută foarte mult. Începi să cunoști din ce în ce mai mulți oameni, stabilești relații de prietenie care te ajută ca după ceea să iei un interviu sau să vorbești cu persoana respectivă, să afli informații importante. Cred că toți acești ani te fac mai bun și mai sigur pe tine. Eu nu știu dacă sunt impulsivă, nu sunt nici cea mai calmă persoană, dar cred că nu există o rețetă, simți într-un anume moment ce trebuie să faci. Sunt instinctuală',
a declarat ea pentru Libertatea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton