Cristina Spătar a ascuns până și de nașa Claudia Ghițulescu faptul că se căsătorește: "Nici ea nu se aștepta să se mai mărite așa repede"

 Dumba Gabriela
.

Claudia Ghițulescu s-a trezit, din senin, nașa Cristinei Spătar! Nu a bănuit o secundă că prietena ei bună se și mărită atât de repede, după cererea în căsătorie din Dubai și a fost pusă în fața faptului împlinit, chiar la Starea Civilă. Nici măcar rudele sau prietenii foarte apropiați n-au știut de pasul cel mare pe care regina R&B l-a făcut zilele trecute, când i-a spus „Da!' noului ei soț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Regina R&B a surprins pe toată lumea atunci când a fost cerută de soție în Dubai, de către noul ei iubit, milionarul Vincențiu Mocanu, originar din Vâlcea. Nu doar că s-a întâmplat acest lucru, însă odată întorși în țară cei doi s-au și căsătorit la Starea Civilă, iar Claudia Ghițulescu le-a fost nașă.

Cristina Spătar, primele declarații despre nunta cu logodnicul eiCristina Spătar, primele declarații despre nunta cu logodnicul ei

Cristina Spătar a ascuns până și de nașa Claudia Ghițulescu faptul că se căsătorește

Cristina Spătar s-a cununat la Primăria Sectorului 1, iar ceremonia a fost oficiată chiar de către Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. Surpriza a fost mare chiar și pentru apropiații și rudele Cristinei, care s-au trezit luați pe sus la cununie.

Eu am fost nașă, martoră! Nu am știut nimic, ce crezi?! Și zice ea la mine: buletinul, vă rog! Serios?! Ne-a luat pe toți ca din oală! Am rămas tablou! Soțul ei a luat-o si pe ea prin surprindere! Nici ea nu se aștepta să se mai mărite așa repede!

Chiar se gândea ce o să zică lumea că se mărită, când ea are doi copii! De aceea a și vrut să țină ascuns totul până în ultimul moment.

Pentru mine a fost o surpriză, m-am bucurat extraodinar de mult. Și pentru ea a fost o surpriză, a hotărât așa din scurt. Și i-am zis foarte bine că și lucrurile făcute așa din scurt, pe grabă, uneori funcționează. Așa că noi îi dorim casă de piatră, să fie fericită, că merită', a povestit Claudia, pentru Click!, cea mai bună prietenă a Cristinei Spătar.

Cristina Spătar și Claudia Ghițulescu sunt prietene de 20 de ani

Pe cele două artiste le leagă o frumoasă relație de prietenie, de peste 20 de ani.

'Ne cunoaștem de mulți ani, de 20 de ani. Aproape de la debut. Eu am debutat prima și am încurajat-o foarte mult pe Clau, am văzut-o prima dată cântând la un restaurant din Craiova, era atât de frumoasă, cu dantura impecabilă, i-am spus că o să reușească', a povestit Cristina Spătar acum ceva timp.

Claudia Ghițulescu a afirmat că la baza prieteniei sale cu Cristina Spătar a stat întotdeauna sinceritatea: 'Ea are un stil de a te încuraja frumos și sincer. E bine să ai persoane care să te încurajeze. Eu aveam vreo 2, 3 kilograme mai mult și ea are probleme cu slăbitul.

Și mi-a zis că sunt frumoasă, dar mai trebuie să slăbesc. Atunci m-am dus acasă și de fiecare dată când deschideam frigiderul aveam vorbele ei în cap și i-am dat dreptate. Eu apreciez foarte mult acest lucru într-o relație de prietenie, sinceritatea. Mie îmi plac prietenele sincere, nu să îmi spună în față că arăt bine și pe la spate să mă bârfească'.

Citește și: Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie în Dubai. Artista a spus „DA':'Meriți tot ce e mai bun'

Citește și:Cum se înțeleg Cristina Spătar și Alin Ionescu, la 6 ani de la divorț:'Nu putem avea o relație normală'

Citește și:Laurențiu Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan. Câți bani îi datorează antrenorul de fotbal fostei sale soții:„Până acum, a plătit cam 12.000 de euro’

La cununia artistei cu milionarul vâlcean au mai fost prezenți Mihaela Gurău și Nicușor Iordan, rudele proaspeților miri, dar și sora artistei, care a venit și ea, într-un suflet, special din Italia, împreună cu familia ei.

De la eveniment, nu au lipsit nici cei doi copii ai Cristinei Spătar: Albert (13 ani) și Aida (11 ani), și care-l plac tare mult pe tatăl lor vitreg.

Când are loc nunta Cristinei Spătar și cine este soțul ei

Mirii și-au programat deja nunta pentru vara lui 2023 și au început deja pregătirile în forță. Solista a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Alin Ionescu, de care a divorțat cu scandal, în urmă cu șase ani. Atunci, fostul soț a azvârlit-o practic afară, în stradă, împreună cu cei doi copii.

Cristi Brancu este cel care a dezvăluit identitatea iubitului secret al Cristinei Spătar. Vicențiu Mocanu este un om de afaceri din Vâlcea și are două companii în domeniul construcțiilor și al imobiliarelor.

Cristina Spătar a avut în trecut o relație cu un bărbat mai tânăr cu 20 de ani, pe nume Tiberiu Vărzaru. După mariajul eșuat cu Alin Ionescu, artista declara că nu se va mai căsători niciodată. Ei bine, se pare că Vicențiu a reușit să o facă să își schimbe alegerile.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton