Alina Pușcaș a fost înlocuită la "Te cunosc de undeva", pentru o ediție. Cine i-a luat locul: "Mă bucur foarte tare că..."

 Radulescu Ruxandra
.

Alina Pușcaș a fost înlocuită la „Te cunosc de undeva”. Alina Pușcaș, prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” s-a confruntat cu probleme de sănătate la începutul lunii decembrie. Vedeta s-a internat în spital, din cauza unei afecțiuni rare în zona rinichilor. Pușcaș va lipsi din cadrul ediției de sărbători de la cel mai mare show al transformărilor, iar în locul ei va veni o altă prezență feminină, îndrăgită de public. Iată cine va fi gazda de la „Te cunosc de undeva”, alături de Pepe, la ediția de sărbători.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș a fost înlocuită la „Te cunosc de undeva”. Alina Pușcaș a avut parte de ghinion în ultima perioadă a anului, din cauza unor probleme de sănătate, care au necesitat internarea de urgență. Prezentatoarea TV a spus fanilor că se luptă cu o afecțiune rară în zona rinichilor, care i-a provocat dureri mari. Alina Pușcaș a fost nevoită să lipsească de pe platourile de filmare de la „Te cunosc de undeva”, astfel că, în cadrul ediției de sărbători, o altă vedetă va fi prezentă alături de Pepe. Sore îi va lua locul Aline Pușcaș, ca una dintre gazdele show-ului de transformări.

alina-puscas-1-1alina-puscas-1-1

Alina Pușcaș a fost înlocuită la „Te cunosc de undeva”

Alina Pușcaș a adus multă bucurie pe micile ecrane, alături de colegul ei Pepe, de fiecare dată când au prezentat emisiunea ” Te cunosc de undeva”. Din cauza unor probleme de sănătate care nu i-au dat pace în ultima lună, Pușcaș a fost nevoită să petreacă mai mult timp în spital, decât la filmări. Prezentatoarea a fost înlocuită la cârma show-ului de Sore, care va fi gazda show-ului alături de Pepe, în cadrul ediției de Sărbători.

Citește și: Cum se înțelege Rona Hartner cu Johny Romano, colegul ei de la Te cunosc de undeva, în spatele camerelor: „Sub aparența lui de mucalit, de ponderat…' / EXCLUSIV

Citește și: Alina Pușcaș a ajuns pe mâinile medicilor, cu perfuzii în mână:’De la bal la spital’

Citește și: Producătorul Harvey Weinstein a fost găsit vinovat pentru agresiune sexuală.Ar putea petrece 24 de ani în spatele gratiilor

Citește și: Messi a ajuns în Argentina.Cum a fost așteptat pe aeroportul din Buenos Aires de sute de mii de oameni

„Mă bucur foarte tare că anul acesta am sărbătorit Crăciunul alături de Pepe şi invitaţii, unul si unul, din ediţia specială. Este o seară de Ajun fantastică, plină de surprize. După un sezon în care am simţit intens magia transformărilor, mă aflu pe scena Te cunosc de undeva! cu un alt rol!', a declarat Sore, pentru Antena Stars.

Alina Pușcaș a avut probleme de sănătate în timpul filmărilor

La începutul lunii decembrie, Alina Pușcaș a dat o veste îngrijorătoare fanilor ei, când le-a povestit că se confruntă cu probleme de sănătate foarte serioase. Prezentatoarea TV a mărturisit că a avut dureri mari în timp ce filma finala „Te cunosc de undeva”. Vedeta s-a luptat cu febră, care nu ceda tratamentului. Aceasta s-a internat de urgență, iar medicii au diagnosticat-o cu abces la rinichi, o afecțiune destul de rară, care a pus-o la pat, câteva zile.

„Nu prea am avut putere până acum. Am fost destul de căzută și de slăbită. Sunt conectată la perfuzii. Azi, pentru prima oară mă simt mai bine. Simt că trebuie să vă dau câteva detalii. Nu a fost vorba de nicio răceală, gripă sau covid. Toată nebunia a început în dimineața zilei de marți când începuserăm să filmăm finala Te cunosc de undeva! când am simțit în șold ca un junghi care spre seară a început să se extindă. Am crezut că e vorba despre o chestie musculară. Miercuri noapte m-am pomenit cu prima febră, brusc. Joi am avut febră 41 cu 7.

Am luat decizia să vin de urgență la spital. Am făcut febră și la spital, dar stăpânită cu perfuzii. Se pare că e vorba, de fapt, de un abces pe rinichi. Nici nu am știut că există așa ceva. Se pare că sunt rare cazurile', a povestit Alina Pușcaș pe contul său de Instagram.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton