Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit cine este nașul fiicei lor, Lilibet. Ce relație au Ducii de Sussex cu el

 Oana Pantazi
.

Despre botezul fiicei lor au curs râuri de cerneală, însă abia recent Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit cine este nașul de botez al lui Lilibet. La vremea respectivă, s-a speculat mult și toată lumea se aștepta ca părintele spiritual al fiicei Ducilor de Sussex să fie un membru al familiei regale, însă cei doi proaspeți părinți au luat o decizie surprinzătoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica Ducilor de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry a venit pe lume anul trecut pe 4 iunie, dar până recent Meghan Markle și Prințul Harry nu au spus cine este nașul lui Lilibet. Deși, inițial, s-a speculat că ar putea fi chiar suverana sau cineva din familie, iată că Ducii de Sussex au decis ca fiica lor să aibă un părinte spiritual fără sânge albastru, al cărui nume l-au dezvăluit de curând.

meghan-markle-a-implinit-40-de-ani-13meghan-markle-a-implinit-40-de-ani-13

Cine este nașul de botez al lui Lilibet, fiica Ducilor de Sussex

Dat fiind că au renunțat la statutul și obligațiile de membri ai familiei regale britanice, era destul de greu de crezut că micuța Lilibet, fiica lor va avea parte de un botez în stil tradițional, la Palatul Windsor. Recent, în cadrul documentarului Harry & Meghan, difuzat pe Netflix, cei doi Duci de Sussex au dezvăluit cine este nașul de botez al lui Lilibet, fiica lor în vârstă de 1 an și 6 luni. Este vorba despre Tyler Perry, actor, regizor, scenarist, dramaturg și, nu în ultimul rând, bun prieten al cuplului.

„Ei bine, am vrea ca tu să fii nașul lui Lili', a dezvăluit Perry că i-au spus Ducii de Sussex. După imensa surpriză, actorul american a acceptat: „WOW!'. „Și m-am gândit: Aș fi onorat. Aș fi absolut onorat!', a mai spus el.

Citește și: Fetița lui Meghan Markle și a prințului Harry a împlinit un an. Cum arată micuța Lilibet 

Citește și: Unde au ales Meghan Markle și Prințul Harry să o boteze pe Lilibet Diana.Nu va fi botezată în fața Reginei Elisabeta

Citește și: Prima reacție a Reginei Elisabeta după nașterea fiicei lui Meghan Markle și a lui Harry.Lilibet e a 11-a strănepoată

Citește și: Andreea Antonescu a născut o fetiță: „E perfect sănătoasă”

Acesta a mărturisit că ulterior s-a speriat de responsabilitățile care picau pe umerii săi dacă Meghan și Harry ar fi ales să facă botezul în Anglia.

„Așteptați o secundă – asta înseamnă că trebuie să mergem (în Marea Britanie) și să facem toate astea în biserică cu (familia regală)? Pentru că eu nu vreau să fac asta. Poate că putem face o mică ceremonie privată aici (în SUA) și asta să fie tot. Dar dacă trebuie să o faceți acolo, atunci este în regulă', a conchis Tyler Perry.

Cum s-au cunoscut Meghan Markle și Tyler Perry

Atunci când s-au mutat în California, în 2020, Meghan Markle și Prințul Harry au stat acasă la Tyler Perry, cel care, ulterior a devenit nașul lui Lilibet, fiica lor venită pe lume în SUA. Abia acum cei doi au vorbit despre relația lor cu actorul.

„Nu l-am întâlnit niciodată”, își amintește Meghan în serial, explicând că prietenia lor a început atunci când Perry i-a trimis o scrisoare înainte de nunta ei cu Prințul Harry, exprimându-și simpatia față de înstrăinarea ei publică de tatăl ei, Thomas Markle. „A spus că se roagă pentru mine și că, dacă am nevoie vreodată de ceva, va fi acolo”, a dezvăluit ea.

Acel moment a venit câțiva ani mai târziu, când Meghan a fost, după propriile spuse, „o epavă” după experiențele avute cu mass-media și familia regală. „Plângeam și plângeam. Uneori este mai ușor să te deschizi în fața cuiva care nu știe nimic și acela a fost momentul cu mine și Tyler”, a mai spus Meghan.

„Îi era frică să nu o distrugă”, a spus Perry despre familia regală, referindu-se la Meghan. Am văzut-o pe mama mea fiind abuzată ani de zile, cunosc simptomele. Această femeie a fost abuzată, la fel și Harry„, a mai spus actorul.

Apoi, după ce Harry și Meghan au decis să renunțe la îndatoririle regale, Perry le-a oferit conacul său din Beverly Hills, invitându-i să rămână acolo cât timp vor avea nevoie și oferindu-le și securitatea de care aveau nevoie. „Am fost acolo timp de 6 săptămâni și nimeni nu știa”, a povestit Harry, în timp ce se derulau imagini cu fiul lor, Archie, făcând primii pași în grădina conacului lui Perry.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton