De ce sărbătorește Andreea Esca Paștele de două ori. Ce obiceiuri respectă vedeta PRO TV

 Dumba Gabriela
.

Andreea Esca ține mult la a petrece Paștele în familie, tradiție respectată dintotdeuna la ei în casă. De altfel, sărbătoarea Paștelui durează mai mult de o săptămână în familia Esca-Eram pentru că vedeta Pro TV petrece de două ori, și de Paștele ortodox și de cel catolic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Paștele este o sărbătoare foarte importantă pentru Andreea Esca și nu doar pentru că, acum 22 de ani, s-a măritat în ajunul Paștelui, ci și pentru că este un moment minunat pentru a strânge toată familia la masă.

77

De ce sărbătorește Andreea Esca Paștele de două ori

Andreea Esca se pregătește să întâmpine cum se cuvine Paștele și pentru că în familia ei sunt și credincioși ortodocși, dar și catolici, Andreea Esca va petrece la dublu.

„Vom petrece de două ori Paștele. O dată, paștele Romano-Catolic, pentru că noi suntem catolici, și o dată, Paștele Ortodox pentru că petrecem și cu părinții mei, așa încât vom avea sărbătoare timp de o săptămână și ceva!', a povestit Andreea Esca într-un interviu acordat Știrilor Metropola TV.

Citește și: Ce spune Dan Bittman despre Liliana Ștefan, la doi ani de la despărțire: „A fost femeia pentru care am și făcut copiii. Dacă nu…’

Citește și: Jada Pinkett, prima reacție după ce soțul ei, Will Smith, l-a lovit pe Chris Rock, la Oscar:’Este o perioadă a…’

Citește și: Cristina Șișcanu, mesaj emoționant pentru fiul lui Mădălin Ionescu, de ziua lui de naștere: „Lacrimile îmi curg șiroaie’

Ce obiceiuri respectă Andreea Esca de Paște

Andreea Esca are un adevărat ritual atunci când face pregătirile pentru Paște și are mare legătură cu perioada copilăriei celor doi copii ai ei.

În fiecare an, negreșit, vedeta Știrilor Pro TV folosește două suporturi de ouă pe care le-au confecționat Alexia și Aris atunci când erau mai mici.

„Aceste suporturi pentru oua, de Paste, le-au facut copiii, in urma cu 10 ani:) la un atelier de ceramica pe care il adorau. Acum vreo doi ani, unui iepuras i s-a spart o ureche si am adunat fiecare bucatica pentru a o lipi cat mai bine.

La fiecare sarbatoare pascala ma uit la ele si imi amintesc de ei mici. Nicio alta decoratiune nu are, pentru mine, valoarea amaratilor astora de iepuri ciobiti!”, scria Andreea Esca pe Instagram, anul trecut.

Cum petrecea Andreea Esca Paștele în copilărie

În urmă cu câțiva ani, Andreea Esca povestea cum era Paștele în copilăria ei.

Tata este responsabil cu adusul mielului, fiindcă el ştie din ce rasă trebuie să fie mielul ca să fie gustos… iar mama îl găteşte cu nişte cartofi la cuptor. Nu mai povestesc despre asta că mor de poftă! Ca şi tradiţie de Paşte, cel mai mult ţin să fim în familie.

Când eram adolescentă, mă enerva că trebuia să stau până la miezul nopţii cu ai mei, că nu plecam mai repede cu prietenii la bairam, dar acum înţeleg…

În ceea ce priveşte vopsitul ouălor, Alexia, fiica mea, şi mama sunt specialistele. Lipesc abţibilduri pe ouă, le pictează şi folosesc încă tradiţionala metodă cu frunza de pătrunjel, pentru model', spunea Andreea Esca acum câțiva ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton