De ce nu a mai plecat Adrian Nartea la Survivor: „Am fost în cumpănă destul de mult timp, dar nu am vrut să…”

 Borcilă Andreea
.

De ce nu a mai plecat Adrian Nartea la Survivor România. Binecunoscutul actor din serialul Vlad, marca PRO TV, se bucură de succesul profesional, dar și de cele trei fete: soția, Alina, și micuțele Petra și Mara. Adrian Nartea este un familist convins, iar timpul petrecut alături de cei dragi este o prioritate.  

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adrian Nartea este unul dintre cei mai cunoscuți actori români. Succesul a venit și după producția românească Vlad, serialul de la PRO TV, unde joacă rolul personajului principal. În plan profesional, Adrian Nartea are agenda încărcată de evenimente, campanii de promovare și filmări. 

adrian-nartea-interviu-sotie-3adrian-nartea-interviu-sotie-3

Adrian Nartea, personajul principal din serialul românesc Vlad, a primit propunerea să plece în Republica Dominicană. Mai exact, să participe la unul dintre cele mai urmărite reality show-uri din România, Survivor 2022. Celebrul actor însă a ezitat să dea un răspuns imediat. După ce s-a gândit mai bine, Adrian Nartea a refuzat invitația. 

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Adi Nartea, după ce a fost la un pas de moarte:„Dacă-ți dai pauze și intri în depresie… greu îți mai revii' / EXCLUSIV

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Adi Nartea, după ce a devenit tată a doua oară:„Nu prea mai există timp pentru noi' / EXCLUSIV

Citește și: Teo Trandafir și Nicole Cherry, dialog uluitor la TV:”Cum să o întreb dacă…”

Citește și: Ana Baniciu a fost la un pas de moarte, în copilărie:”Am făcut un hematom lângă creier”

De ce nu a mai plecat Adrian Nartea la Survivor România

Până acum, mai multe zvonuri sugerau că Adrian Nartea ar putea fi următorul concurent de la Survivor România. Într-un interviu pentru Click.ro, actorul a explicat care a fost motivul pentru care nu a mai plecat în Republica Dominicană. 

„Aş fi vrut să mă duc, sincer, şi am fost în cumpănă destul de mult timp, dar nu puteam să-mi las fetele singure.

Pur şi simplu, faptul că să stau departe de fetele mele, mi-ar fi fost extrem de greu. Nu vreau să mă laud, dar sunt foarte implicat în creşterea copiilor. Şi, atunci, să mă rup de ele şi să o las doar pe Alina…

Că noi nu prea suntem adepţii bonelor, nu prea am vrut. Ca să le creştem cum suntem noi, nu cum sunt bonele. Nu că e ceva rău, dar ca idee, mi-era foarte greu, şi, la final, a fost decizia că e complicat.

Eu sunt competitiv şi sigur aş fi stat mai mult decât… Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat', a lămurit el. 

Adrian Nartea și-ar mai dori încă un copil

Actorul din Vlad este un bărbat împlinit atât în plan profesional, cât și personal. Adrian Nartea are o familie frumoasă, alcătuită doar din fete: soția sa, Alina, Petra în vârstă de un an și o lună și Mara, de șase ani. Partenera actorului este într-un proces de refacere postnatală, fiind totodată pasionată de make-up.  

Întrebat dacă și-ar mai dori încă un copil, actorul a povestit că i-ar plăcea să fie și tată de băiat. 

„Dar, nu se ştie. E cam complicat să forţezi nota. Aştept să îşi revină, să mai facă şi ea (n.r. soția) un machiaj, două. Să mai facă şi ea puţină carieră în make-up. După aceea, mai vedem noi', a explicat Adrian Nartea. 

Cum s-au cunoscut Adrian și Alina Nartea 

Adrian Nartea și Alina s-au întâlnit în Tunisia, la o ședință foto. În acel moment, Alina era model în Milano, iar actorul, în București. După ce s-au cunoscut, s-au plăcut și au făcut schimb de ID-uri de Messenger, dar viața a mers mai departe și fiecare din ei a continuat să-și vadă de activitate.

„Când ea venea în țară, ne făceam timp să ne vedem și, cu fiecare clipă, ne-am plăcut tot mai mult. Chiar în acea perioadă, eu voiam să merg la Milano, să încep modelling-ul acolo, așa că lucrurile s-au potrivit foarte bine.

În toată perioada pe care eu am petrecut-o în Milano, noi am stat amândoi. (zâmbește) Iar la finalul celor patru luni, am revenit împreună acasă, ea mai plecând acolo doar pentru joburile directe, fără a mai merge la castinguri. Din acel moment, lucrurile au venit foarte natural: după patru ani ne-am căsătorit, iar apoi a venit și prima fetiță', s-a confensat el.

Sursă foto: Facebook, Instagram, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton