Cine este Corina Niculescu de la Casa iubirii. A fost prezentatoare online la Pariuri Sexy

 Borcilă Andreea
.

Cine este Corina Niculescu de la Casa iubirii. În noul reality-show de la Kanal D, 14 concurenți vor să-și găsească sufletul pereche. 7 fete și 7 băieți sunt dornici să se cunoască și să-și facă o relație serioasă. Unul dintre participanți este și Corina Niculescu. În trecut, frumoasa șatenă a prezentat online emisiunea Pariuri Sexy. Iată ce meserie are acum! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Corina Niculescu de la Casa iubirii. Corina Niculescu face parte din cei 14 concurenți de la Casa iubirii, noul reality show de la Kanal D. Șatena își dorește să-și întemeieze o familie alături de un bărbat serios, lângă care să rămână toată viața. Corina Niculescu visează la ziua nunții, unde va purta o rochie de mireasă în stil prințesă. Un copil, mai exact o fetiță, o va împlini nespus. 

corina-niculescu-10corina-niculescu-10

Corina Niculescu are 28 de ani și este originară din București. Tânăra a absolvit totodată Facultatea de Administrație Publică. În prezent, Corina Niculescu are meseria de lashmaker, adică este un adevărat stilist de gene, scrie Kfetele.ro.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Casa iubirii.14 tineri își caută jumătatea în emisiunea de la Kanal D

Citește și: Andreea Mantea, primele imagini din Casa Iubirii:„Locul în care se desfășoară e nemaivăzut în România'

Citește și: Cine este Cătălin Comăniță de la Casa iubirii.Muncește de la 16 ani

Citește și: Gheorghe Zamfir a împlinit 81 de ani!Unde locuiește împreună cu soția mai tânără cu 44 de ani

Cine este Corina Niculescu de la Casa iubirii

Frumoasa șatenă se descrie ca fiind o persoană amuzantă, empatică și carismatică, scrie Wowbiz.ro. Corina Niculescu este sigură că felul ei de a fi o poate ajuta să-și găsească bărbatul visurilor ei, cu care să-și întemeieze o familie.

Tânăra își dorește ca viitorul partener să-i fie alături la bine, și la greu până la adânci bătrâneți. Pentru ea, căsătoria este foarte importantă și merită să facă acest pas o singură dată în viață. 

În trecut, tânăra de 28 de ani a fost prezentatoarea emisiunii online „Pariuri Sexy', care aparține casei de pariuri Gets Bet, sponsorul oficial al celor de la CSA Steaua. Casa de pariuri are doi ambasadori pe măsură, foștii mari jucători ai Stelei Marius Lăcătuș și Gabi Balint, iar Corina a apărut și ea în reclamele difuzate pe toate posturile TV, scrie Fanatik.ro.

Corina Niculescu de la Casa iubirii își dorește un bărbat matur, care să fie cel puțin la fel de independent financiar ca ea. 

Cum arată bărbatul care o poate face fericită pe Corina Niculescu 

Șatena i-a mărturisit Andreei Mantea că a avut o relație serioasă, timp de trei ani. Acesteia îi place foarte mult să fie cucerită, dar vrea ca și bărbatul de lângă ea să aibă ceva de oferit. El trebuie să fie mai mare ca vârstă decât ea, fiind un criteriu destul de important în formarea unei relații.

Tânăra a mai povestit că viitorul partener trebuie să fie un om descurcăreț, ca să se poată mândri cu el. Pentru ea, și banii joacă un rol important, pentru ca o relație să funcționeze în mod echilibrat. Corina Niculescu de la Casa Iubirii are un vis, acela de a-și găsi sufletul pereche lângă care să facă pasul cel mare.  

„Căsătoria este pentru mine un legământ pe care mi-aș dori să îl fac o singură dată în viață ',  a spus Corina Niculescu, în Casa iubirii.

Când se difuzează Casa iubirii la Kanal D 

Casa iubirii, cel mai nou show de la Kanal D, poate fi văzut de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 17:00. Fanii pot urmări emisiunea şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00.

După debutul emisiunii la TV a fost lansat și spin off-ul acesteia, „Culisele iubirii', o producţie cu un conţinut exclusiv şi complementar show-ului „Casa iubirii'. Prezentatoarea de la „Culisele iubirii' e Bianca Comănici, fostă concurentă de la Puterea dragostei.

Andreea Mantea spune că îi va urmări pe concurenţi cu maximă atenţie, pentru ca aceştia să respecte regulamentul strict al emisiunii. 

„E un loc în care le-am asigurat toate condiţiile să se simtă bine şi  să fie relaxati, să fie ei inşişi. Voi fi alături de ei şi ca prietenă, dar şi ca , pentru că îi voi monitoriza în permanenţa şi voi avea grijă ca fiecare dintre cei 14 concurenţi să respecte regulile Casei.

Cu toţii vor trebui să ţina seama de un regulament foarte strict şi vor fi penalizaţi în cazul în care regulile casei vor fi încălcate.

Regulamentul are legatură şi cu comportamentul lor în casă, pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalţi şi pâna la vestimentaţie sau respectarea programului şi a normelor activitaţilor în care vor fi implicaţi', a declarat Andreea Mantea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton