Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană

 Dumba Gabriela
.

Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Soțul cântăreței, George Burcea, a dat o declarație menită să-i liniștească pe fanii șocați de această veste. Andreea este în stare stabilă acum și, din fericire, fetița este perfect sănătoasă.

 

George Burcea a spus că, din păcate, partenera sa de viață a trecut prin clipe grele în sala de nașteri. În urma eforturilor medicilor, cântăreața și-a revenit și, din fericire, atât ea, cât și bebelușa sa sunt bine.

În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg.

Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea', a declarat George Burcea în această seară, potrivit spynews.ro.

Clara Maria este numele celei de-a doua fetițe

După lungi căutări, Andreea Bălan și George Burcea au decis cum se va numi cea de-a doua fetiță.

‘Ne-am certat pe numele bebelinei. Am primit 3000 de sugestii de nume. Este un nume foarte frumos. Vor fi două. Numele de Ella a fost ales de George, iar Maya am ales eu, pentru că mi-am dorit de când eram mică. De data aceasta am ales tot amândoi. Așadar, primul nume este Clara. O va chema și Maria. Este scurt, frumos. Voiam două nume scurte cum e Ella Maya, acum e și Clara Maria.’, a spus Andreea Bălan.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton